ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.10

Νόμοι; Επιλεκτική η εφαρμογή τους


Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη

ΣΤΗΝ Ελλάδα των απείθαρχων ελλήνων δεν τηρούνται οι νόμοι(!). Χιλιοειπωμένο, καθόλου πρωτότυπο. Και μόνο όταν θέλει η Πολιτεία τηρούνται με πάθος, ακρίβεια και αυστηρότητα. Για εισπράξεις; Για προστασία των πολιτικών της και των «εισαγόμενων» προσωπικοτήτων; Μην πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας στην ώρα τους και…τα λέμε. Ζήτησε χωροφύλακες στη γειτονιά σου και…θα τους έχεις (αποσπασμένους απ’ τη φύλαξη των πολιτικών και όχι μόνο). Παραβίασε το «άβατο» μιας πρεσβείας και θα βρεθείς με χειροπέδες.

ΩΣΤΟΣΟ, πάμε για…Ευρώπη. Ήθη και συνήθειες δεν αλλάζουμε, αλλά οι «κρυόκωλοι» μας μπολιάζουν με πρακτικές και μας σέρνουν στο άρμα τους. Με τον αραμπά μας, αλλά στ’ αχνάρια τους. Με…περηφάνια εθνική που με βούλες και σφραγίδες στα συμβόλαια ένταξης, μας έδεσαν και μας τραβολογούν. Με…βαθιά ευγνωμοσύνη σε πολιτικούς «προπάτορες» που ρίξαν’ υπογραφές για πάρτη μας και, βέβαια, ως κάτοικοι μιας Ευρώπης των…Αμερικανών. Να τη μεταχειρίζονται με «τηλεκοντρόλ» κι εμείς να καμαρώνουμε. Να μας αποκαλούν «συμμάχους» κι ας στοχεύουν (άμα λάχει) σημεία της με βόμβες, με τους ευρωπαίους «ηγέτες» ν’ αλλάζουνε πλευρό.

ΓΙΑΤΙ δεν νομοθετούν τα παλικάρια μας; Με την πλειοψηφία του το ΠΑΣΟΚ, οφείλει ν’ αρπάξει τον ταύρο απ’ τα κέρατα. Με την αντιπολίτευση ανεκτική και με τον κόσμο, εν πολλοίς, να συναινεί. Μεγαλοφοροφυγάδες που το σκάνε απ’ τα παραθυράκια του παλιού; Βγάλε καινούριο νόμο! Μιζαδόροι του ΕΣΥ; Φτιάξε νόμο για δίκες «εξπρές» (και καταδίκες) και ρίχ’ τους στο κελί. Όπως κάνουν στην Ευρώπη. Χωρίς TV και κινητό, για να μη συντονίζονται στο ψέμα με τους έξω «συνεργάτες» και τότε θα ξεράσουν την αλήθεια. Για να μη γίνονται υποψίες τα ερωτηματικά μας. Για να μην πλανάται στον αέρα, στη σκέψη και τα χείλη το γνωστό «κανένας δεν πάει φυλακή, δεν γυρίζει τα κλεμμένα και όλοι τους μας δουλεύουν».

ΑΠ’ την άλλη, τα παλικάρια της βουλής και της…φακής αμύνονται επιμένουν και υπομένουν. «Θα τα κράξουν σε μιαν έξοδο; Θα σπεύσουν οι φρουροί μας. Και αν…γιαουρτάκι, καθαρίζουμε το κοστούμι και πάει, τέλειωσε. Ωστόσο, δεν νομοθετούμε κατά του…εαυτού μας και ο νοών νοείτω».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε μπολσεβικε της καρπαζιας...
ισα στα ψυχιατρεια της σιβηριας σχιζοφρενη σοβιετ δολοφονε...