ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.11

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Την μοίρα της κρατικής περιουσίας την έχει ξεκαθαρίσει η Τρόικα. Τα προικιά της Ελλάδας θα πάνε στο παζάρι για ξεπούλημα. O εκπρόσωπος της EE στην τρόικα, Σ. Nτερούζ, μιλησε για ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ μέχρι το 2015, δηλώνοντας ότι στη διετία 2011-2012, τα 15 δισ. ευρώ θα προέλθουν, «τα 5 δισ. ευρώ από την πώληση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και τα υπόλοιπα 10 δισ. ευρώ από εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο».
Στο «ξεπούλημα» βγαίνουν και επιχειρήσεις όπως ΔEH, OTE, Tαχυδρομικό Tαμιευτήριο, OΠAΠ, Aγροτική Tράπεζα, OΣE, TPAINOΣE, OAΣA, Aττικό Mετρό, EΛΠE, ΔEΠA, EΛTA, EYΔAΠ, EYAΘ, ΛAPKO, Eλληνικά Aμυντικά Συστήματα (EAΣ, EΛBO, EAB) κλπ
Η απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών προετοιμάζει το έδαφος για να φθηνύνει ο ΟΠΑΠ και να ξεπουληθεί σε όποιον τον έχουν υποσχεθεί. Ο απόλυτος κυρίαρχος των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα χάνει το μονοπώλιο του αφού θα πάρει μόνο μια από 4 έως 10 άδειες που θα δοθούν. Αυτόματα ο ΟΠΑΠ μετατρέπεται από μονοπώλιο σε έναν απλό «παίχτη» της αγοράς.
Είχε ανακοινωθεί ότι αν ο ΟΠΑΠ κρατήσει το μονοπώλιο του θα μπορούσε να πολλαπλασιάσει την αξία του. Η κυβέρνηση προφανώς δεν ενδιαφέρεται να κρατήσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχειό και να αυξήσει την αξία του αλλά προτίμα να το απαξιώσει και να το πουλήσει μαζί με τα υπόλοιπα κρατικά ασημικά. Ούτε ενδιαφέρεται για τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τα πρακτορεία και βασίζονταν στο υπογεγραμμένο μονοπώλιο μέχρι το 2020. Είναι προτιμότερο να βρουν δουλειές όσοι ζουν στη Μάλτα και τα αλλά κέντρα των on-line casino, αρκεί να γίνει το ξεπούλημα.
Δουλειές στη χώρα μας από την κατάργηση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ δεν θα δημιουργηθούν και όσα ακούγονται ότι θα έχουν οι εταιρίες τυχερών παιχνιδιών έδρα και εργαζόμενους στην Ελλάδα είναι παραμύθια. Είναι δεδομένο στο πως αντιδρά η Ευρώπη στις νομοθεσίες των κρατών σε σχέση με τον τζόγο. Ένα κράτος έχει δικαίωμα να περιορίζει τα τυχερά παιχνίδια για λογούς προστασίας του πληθυσμού. Αν ένα κράτος αποφασίσει να ανοίξει την αγορά τυχερών παιχνιδιών τότε δεν έχει κανένα δικαίωμα να απαγορεύσει την λειτουργία οποιασδήποτε εταιρίας που έχει έδρα στην ΕΕ, ακόμα και αν η εταιρία δεν εργαζόμενους και δεν πληρώνει φόρους στην χώρα λειτουργιάς.
Έτσι την πάτησε πρόσφατα η Ρουμανία όταν η ΕΕ της απέρριψε την νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια που περιέργως ήταν ίδια με αυτή που προτείνουν εδώ. Δηλαδή απαιτούσε να έχει μια εταιρία τυχερών παιχνιδιών έδρα στη Ρουμάνια όπως εδώ θέλουν να έχει έδρα στην Ελλάδα.
Αυτές οι αλχημείες δεν περνούν στην ΕΕ και οι πολιτικοί μας το ξέρουν καλά. Θα κάνουν το νόμο και μετά από λίγο θα απορριφθεί από την Επιτροπή με συνέπεια να ανοίξει πλήρως η αγορά. Θα ακούσουμε άλλη μια φορά ότι είναι «Ευρωπαϊκή απαίτηση.»
Το δίλλημα ήταν ή ΟΠΑΠ ή Μάλτα και η απόφαση ήταν Μάλτα. Ο ΟΠΑΠ θα πουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί, μερικές χιλιάδες ακόμα οικογένειες θα πεινάσουν και μετά θα πάρουν σειρά τα υπόλοιπα «ασημικά» που εμείς οι «φοροφυγάδες» έχουμε χρυσοπληρώσει.

poor journalisto

Δεν υπάρχουν σχόλια: