ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.11

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ! ΤΑ "ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ" ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.... "ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ "ΚΙΝΗΘΟΥΝ"...................... Α-ΚΙΝΗΣΙΑ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!!!

"ΗΡΩΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ..............

=========================================================================

Εκρηξη βουλευτών κατά Μπιρμπίλη

Νέα θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η νέα -για τρίτη φορά- διορθωμένη διάταξη της Τίνας Μπιρμπίλη για την εκτός σχεδίου δόμηση στις περιοχές Natura, η οποία σύμφωνα με τους κυβερνητικούς βουλευτές δεν αποτυπώνει όσα είχαν συμφωνηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν αν δεν υπάρξει σήμερα νέα τροποποίηση που να τους ικανοποιεί, ενώ υπήρξαν σκέψεις ακόμη και για κατάθεση ονομαστικής ψηφοφορίας.

Το κίνημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά της υπουργού Περιβάλλοντος, το οποίο σιγοβράζει εδώ και έναν μήνα, ξεχείλισε χθες από οργή και απογοήτευση. Δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με την τροπολογία ανά χείρας, προερχόμενοι κυρίως από την επαρχία, μαζεύτηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα στο καφενείο της Βουλής και το άλλο στο εντευκτήριο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η κ. Μπιρμπίλη κάνει ανεξήγητα συνεχώς μπρος - πίσω και πως για ακόμη μία φορά τους αιφνιδίασε αρνητικά θεωρώντας τη στάση της «κάθετη και απόλυτη».
Κι αυτό γιατί, αν και υποχώρησε υιοθετώντας την πρόταση των βουλευτών να είναι άρτια και οικοδομήσιμα τα οικόπεδα τουλάχιστον 4 στρεμμάτων σε περιοχές Natura μέχρι σήμερα, συμπεριέλαβε νομικούς «αστερίσκους» με κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα στην κατάτμηση για τις οριζόντιες ιδιοκτησίες και τη μεταγραφή στα υποθηκοφυλακεία. Μεταξύ των 15-20 βουλευτών ήταν οι Γ. Δριβελέγκας, Ν. Ζωΐδης, Κ. Καρτάλης, Β. Γιουματζίδης, Ε. Δαμιανάκης, Γ. Βούρος, Γ. Αμοιρίδης, Σπ. Μαργέλης, Σπ. Μοσχόπουλος κ.ά.
Η υπουργός, αν και επιχείρησε να δείξει χθες πως δεν συμβαίνει τίποτα, δεν αποκλείεται σήμερα κατά τη συζήτηση επί των άρθρων να φέρει καινούργια διατύπωση (θα είναι η τέταρτη εφόσον συμβεί), η οποία να μην μπλέκει τα πολεοδομικά θέματα με τα ιδιοκτησιακά. Η χθεσινή διάταξη που προκάλεσε την έκρηξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προβλέπει ότι «κατ' εξαίρεση, θεωρούνται άρτια κατά παρέκκλιση, χωρίς δυνατότητα περαιτέρω κατάτμησης, γήπεδα έκτασης τουλάχιστον 4 στρεμμάτων τα οποία, σύμφωνα με τίτλους ιδιοκτησίας, που έχουν μεταγραφεί νόμιμα μέχρι και την 1η Μαρτίου 2011, θεωρούνταν άρτια και οικοδομήσιμα σύμφωνα με τις οικίες πολεοδομικές διατάξεις».
Το κλίμα που υπήρχε στο εσωτερικό της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε με ανάγλυφο τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαπας, ο οποίος είχε συνεχείς επαφές με τον γραμματέα της ΚΟ Β. Εξαρχο, λέγοντας:
«Το πολιτικό μέρος έχει συμφωνηθεί. Πρέπει να βρεθεί μία διατύπωση απλή και καθαρή που να λύνει το θέμα». Δεν δίστασε, μάλιστα, μιλώντας στους δημοσιογράφους να επιβεβαιώσει ότι δεν θα ψηφιστεί αν παραμείνει ως έχει. Αργότερα, κάλεσε την υπουργό από το βήμα της Βουλής να αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε να ξεπεραστεί ο πολιτικός σκόπελος, καθώς ο Κ. Μαρκόπουλος (ΝΔ) και ο Αστ. Ροντούλης (ΛΑΟΣ) είχαν προειδοποιήσει ότι θα καταθέσουν σήμερα ονομαστικές ψηφοφορίες στο επίμαχο άρθρο 9 παρ. 2.
Η ομιλία της υπουργού
Υπεραμύνθηκε της απόφασης για τα 10 στρέμματα
Στην ομιλία της η κ. Μπιρμπίλη υπεραμύνθηκε της απόφασής της να ισχύσει από δω και στο εξής ο περιορισμός της κατάτμησης και της αρτιότητας στα 10 στρέμματα, αναγνώρισε ότι μία ολοκληρωτικά καταργητική διάταξη θα αναστάτωνε την κοινωνία και πρόσθεσε ότι αποδέχτηκε τις διαμαρτυρίες των βουλευτών να ισχύσει ως μοναδική παρέκκλιση η αρτιότητα των 4 στρεμμάτων για τα οικόπεδα που έχουν κατατμηθεί έως την 1/3/2011.
Λευτέρης Γαλανός
Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: