ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.11

Αντι-ο Δελτίο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΔΑΣ
-ΠΑΓΩΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
- SMS ΑΝΤΩΝΗ: «ΚΡΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ!»
-ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


*Με βροχές, παγωνιά και χιόνια, κυρίες και κύριοι ,πέρασε η Ελλάδα την Καθαρή Δευτέρα, κάτι πρωτοφανές για τη χώρα μας. Όπως όμως επισημαίνεται από κύκλους του Μαξίμου, η κακοκαιρία ήταν αναμενόμενη, καθώς προβλέπεται από τις διατάξεις του Μνημονίου .
*Τα πάντα … όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα γίνει στις 25 Μαρτίου. Αναλόγως από το αν θα δοθεί στην Ελλάδα περίοδος χάριτος για το χρέος και μείωση επιτοκίου ή όχι, θα εξαρτηθεί αν θα πάμε σε εκλογές. Γι αυτό και τα SMS που δέχεται ο Πρωθυπουργός αργά το βράδυ γράφουν : «Κράτα Γιώργο! Όχι ακόμη. Με αγάπη Αντώνης»…
*Στο σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα θα μεταβεί με πούλμαν το κίνημα «Πόρτα-πόρτα», την προσεχή Κυριακή το μεσημέρι, έχοντας επικεφαλής τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο για να τον αποδοκιμάσουν οι πολίτες επειδή δεν έκανε τίποτα να αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Μαθαίνουμε ότι ο Καραμανλής έχει αποδεχθεί εισηγήσεις στενών συνεργατών του να επιδιώξει να διασπάσει το κίνημα προσκαλώντας τους διαμαρτυρόμενους σε κοντινή ταβέρνα για κοκορέτσι και σπληνάντερο…
* Να συνεχίσουμε με άλλα εθνικά θέματα: «Έφαγε πόρτα» η Σάσα Μπάστα από τη Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν πήγε προχθές τα ξημερώματα στο κέντρο που τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσε η εθνική μας πορνοστάρ, εκείνη έδωσε εντολή απαγόρευσης εισόδου γιατί η … αναπληρωματική μας πορνοστάρ Σάσα πήγε απρόσκλητη θέλοντας να την κατασκοπεύσει! Ο γενικός γραμματέας του Ο.Η.Ε. Μπαν Κι Μουν αρνήθηκε να πάρει θέση, προφασιζόμενος ότι είναι απασχολημένος με τον εμφύλιο στη Λιβύη, δικαιολογία που όμως δεν γίνεται πιστευτή από τη διεθνή κοινότητα.
*Δεν είναι χιούμορ: Το υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την εισαγωγή σπέρματος από χώρες της Ευρώπης και ειδικά από την Ελλάδα, για εξωσωματικές ανάγκες. Το άκουσμα αυτής της είδησης δημιούργησε κλίμα… ανακούφισης στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς εκτιμάται ότι θα είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος να βελτιωθεί το εμπορικό ισοζύγιο.
*Και μια είδηση από το εξωτερικό δελτίο: Ο Πάπας Βενέδικτος αποφάνθηκε ότι , τελικά, δεν φταίει το Εβραϊκό έθνος για τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, αλλά η αριστοκρατία της Ιουδαίας. Φαίνεται ότι ο Ποντίφικας προσχώρησε στην άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι και για τη Σταύρωση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού φταίνε οι άνθρωποι του Δ.Ν.Τ…
* Κυρίες και κύριοι… εδώ είμαστε-πάμε να φύγουμε! Και καλή Σαρακοστή να έχουμε για ένα, τουλάχιστον, αιώνα …
(Espresso )

Δεν υπάρχουν σχόλια: