ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.11

"ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ!! ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!!!

Γιούχαραν Λοβέρδο και Άρη σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι! Ο υπουργός Υγείας και ο βουλευτής της ΝΔ αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν απο την παρουσίαση βιβλίου, που ήταν ομιλητές...

Δεν είναι περίοδος αυτή για να... ξεπορτίζουν οι πολιτικοί. Χαρακτηριστικό ήταν ένα επεισόδιο που σημειώθηκε χθες κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας Τάσου Παππά «Αμήχανη αριστερά» σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο Χαλάνδρι. Ομιλητές στην συγκέκριμένη εκδήλωση ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος. Μόλις έφτασαν όμως στον χώρο της παρουσίασης μια ομάδα νεαρών άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει συνθήματα εναντίον τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί έναταση... «Ούτε στο Χαλάνδρι ούτε πουθενά, έξω οι υπουργοί από τη γειτονιά», ήταν ένα απο τα συνθήματα που ακούστηκαν. Μάταια, ο επίσης παρόντας βουλευτής του ΣΥΝ προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση. Τελικά, τα πράγματα ηρέμησαν μετά την αποχώρηση του Λοβέρδου και του Σπηλιωτόπουλου... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως τους αλήτες πολιτικούς δεν τους γιουχάισε ο λαός αλλά μερικά συριζάκια φοιτητάκια, οι άλλοι απλά παρακολουθούσαν τις ομιλίες και ίσως τους έβριζαν από μέσα τους.