ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.11

Εντείνονται οι πολιτικοί εκβιασμοί από την Τρόϊκα και την κυβέρνηση

Δυο περίεργα, αν μη τι άλλο, δημοσιεύματα στο Βήμα και  στο Έθνος της Κυριακής επικαλούνται απόρρητη έκθεση της Τρόικας σύμφωνα με την οποία οι δανειστές μας είναι εξοργισμένοι με την ελληνική κυβέρνηση. Της καταλογίζουν έλλειψη πολιτικής και τόλμης να προωθήσουν τις μεταρρυθμίσεις που έχει επιβάλλει η Τρόικα και μάλιστα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την πέμπτη δόση του Ιουνίου.

« Από τότε που φύγαμε δεν γίνεται τίποτε. Γενική παράλυση». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι τροικάνοι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι εκπρόσωποι της τρόικας διαρρέουν ότι είναι τέτοια η απογοήτευση τους που ”με δυσκολία κράτησαν τα στόματά τους κλειστά στην τελευταία συνέντευξη Τύπου”. Η οργή τους επικεντρώνεται στην έλλειψη προόδου σε συγχωνεύσεις οργανισμών, αποκρατικοποιήσεις, ασφαλιστικό, εργασιακό, σχέδια εξυγίανσης, κλειστά επαγγέλματα, φορολογικό ενώ διαπιστώνουν δραματική υστέρηση της κυβέρνησης σε ό,τι έχει να κάνει με τη λεγόμενη αναθέρμανση της οικονομίας.
Τα χώνουν στην κυβέρνηση που δεν έχει κάνει τίποτε με την απελευθέρωση των οδικών μεταφορών, την εξυγίανση του ΟΣΕ, την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, τα κλειστά επαγγέλματα που δεν ανοίγουν κ.λπ.
Πέραν του γεγονότος ότι ένα τέτοιο δημοσίευμα σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδα δείχνει ότι ακόμη και οι παραδοσιακοί σύμμαχοι του κ. Παπανδρέου αρχίζουν και… αραιώνουν, οι αυστηρές συστάσεις της Τρόικας υποδεικνύουν και άλλα πράγματα.
  1. Αν υποθέσουμε ότι πρόγραμμα σταθερότητας και το Μνημόνιο είναι ..σωστά, τότε η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς. Ούτε τα στοιχειώδη δε μπορεί να κάνει. Όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε αυτό, αλλά μια νέα μορφή πολιτικού και οικονομικού εκβιασμού από την τρόικα να πάρει η χώρα κι άλλα μέτρα.
  2. Ως συνέχεια του πρώτου, είναι εμφανής μια προσπάθεια της κυβέρνησης να εκβιάσει και τους πολίτες. Ουσιαστικά λέει σε όλους μας ότι οι δανειστές μας δε θα μας δώσουν τα χρήματα αν δεν υποκύψουμε στις ορέξεις τους. Το γνωστό δίλημμα δηλαδή ώστε να κάνουμε στην άκρη να περάσει ο… οδοστρωτήρας.
  3. Το τρίτο και πιο επικίνδυνο είναι τι συμβαίνει με τους παραδοσιακούς συμμάχους της κυβέρνησης. Αν τα πρόθυμα media της εγκαταλείπουν κι όντως η τρόικα είναι δυσαρεστημένη τότε η κυβέρνηση είναι υπό διάλυση και η χώρα ακυβέρνητο πλοίο.
  4. Υπάρχει φυσικά και η λογική της «στημένης» δυσαρέσκειας εν αναμονή των κρίσιμων αποφάσεων για την Ελλάδα. Κι εδώ ελλοχεύει ένας εκβιασμός που θα λέει ότι «σας σώζουμε με επιμήκυνση χρέους κι εσείς θα γίνετε η πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης.
Σε κάθε περίπτωση κάτι τρέχει, κι αυτό είναι φανερό.

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: