ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.11

Αντί του ΝΑΤΟ ενεργοποιούνται τώρα οι Τράπεζες κατά του Καντάφι

Οι τράπεζες «κλείδωσαν» το πετρέλαιο της Λιβύης.

Παρέλυσε το εμπόριο πετρελαίου στη Λιβύη, καθώς οι τράπεζες αρνούνται να προχωρήσουν σε εκκαθάριση των πληρωμών σε δολάρια λόγω των αμερικανικών κυρώσεων, σύμφωνα με δηλώσεις εμπορικών πηγών στο πρακτορείο «Ρόιτερ».
Η κίνηση αυτή των τραπεζών είναι ίσως ποιο αποτελεσματική για την ανατροπή του Καντάφι, απ’ ότι θα ήταν μια επέμβαση του ΝΑΤΟ. Γιατί συνέβη όμως αυτό;
Πέρα από την επίσημη ερμηνεία που παίρνουμε από τους εμπορικούς κύκλους, καλό θα ήταν να βάλουμε στο κάδρο  και τις πρόσφατες δηλώσεις των Financial Times: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου φτάνουν στην Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης και βρίσκονται υπό τον άμεσο έλεγχο του συνταγματάρχη Καντάφι».
Τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι εξαγωγές πετρελαίου από την Λιβύη έφτασαν τα 770 εκατομμύρια δολάρια (555 εκατομμύρια ευρώ), εκτιμά η εφημερίδα, η οποία αναφέρει πως οι εξαγωγές την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου ήταν 570.000 βαρέλια την ημέρα και την εβδομάδα αυτή 400.000 βαρέλια/ημέρα.
Οι λιβυκές εξαγωγές έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα, όμως κινεζικές και ινδικές εταιρίες συνεχίζουν να αγοράζουν πετρέλαιο από την χώρα αυτή της βόρειας Αφρικής.
Πριν την κρίση, στις 15 Φεβρουαρίου, η Λιβύη κάλυπτε το 2,3% της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου.
Κίνηση ΜΑΤ φαίνεται να αποτελεί η αντίδραση αυτή των Τραπεζών στα νέα γεωπολιτικά «παιχνίδια».
Πως γίνεται, όμως, το χθεσινό αγαπημένο παιδί των μεγάλων τραπεζών, όπως η Goldman Sachs, JP Morgan και η Citigroup, να τον αφήνουν τώρα γυμνό; ‘Ένας αναγνώστης των Financial Times (που ανήκουν, παραδόξως, στο λιβυκό Investment Authority), έγραφε πρόσφατα: «Φαίνεται για μένα εντελώς απίθανο ότι θα μπορούσε ο συνταγματάρχης Καντάφι να έχει κερδίσει δισεκατομμύρια δολάρια με νόμιμα μέσα». Πόσων τα «άπλυτα» κινδυνεύουν να βγουν άραγε στη φόρα, με μια βίαια προσπάθεια ανατροπής του δικτάτορα; Πόσο άμοιροι ευθυνών, για τα πεπραγμένα του Καντάφι,  είναι οι τραπεζικοί κολοσσοί;
Το καμουφλάζ αρχίζει μάλλον να πέφτει (βλέπε προηγούμενο άρθρο)!
Έχω λόγους να πιστεύω, πως δεν θα αργήσει να αποκαλύπτεται διεθνώς, ο νέος, ηγεμονικός ρόλος των τραπεζών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ (ΠΑΛΑΙΑ ) ΔΕΜΕΝΑ ΑΡΟΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΕΡ ΜΕ ΦΤΗΝΟ CRUED OIL ΛΙΒΥΗΣ .
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ AYTO ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ BUSINESS.

HEIL GAP