ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.11

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ !! ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!! Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι Ηρακλείου, άνδρες του Λιμεναρχείου από 15 ναύτες του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Δύο 25χρονοι ναύτες συνελήφθησαν, ενώ από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών.
Από τους δύο ελαφρά τραυματισμένους λιμενικούς δεν υπεβλήθησαν εγκλήσεις και μετά από εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας.
Σημειωτέον, ότι οι 15 Γερμανοί ναύτες είναι μέλη των πληρωμάτων των τριών φρεγατών που κατέπλευσαν στο λιμάνι του Ηρακλείου.
 Απο ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: