ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.11

ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΕΪΚΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ικου ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ

 
Α Π Α Ν Τ Η Σ Η

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

 
   Στο άρθρο μου με τίτλο “ΑΙΔΩΣ, ΑΧΡΕΙΟΙ”, το οποίο αναρτήθηκε από 31 Blogs, στην ανάρτηση από το Blog Μονοπλιό Άρτας, έκανε την εμφάνισή του ανώνυμος σχολιογράφος, προφανώς ντρεπόμενος για το όνομά του, με σχόλιο το οποίο, με απύθμενο θράσος, πέρα από τις βρισιές που διατύπωσε εναντίον μου, στράφηκε και κατά της διαχείρισης του Blog και εισηγήθηκε να μην αναρτώνται τέτοιου είδους άρθρα!!!.

Στους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του, οι οποίοι αποδεικνύουν το ποιόν εκείνου που το έγραψε, αλλά και καταδεικνύουν την ανθρώπινη ποιότητα , με παρουσιάζει ως φασιστοειδές και αποφαίνεται, ως ο κάποτε δολοφόνος εισαγγελέας του σταλινικού καθεστώτος, Αντρέϊ Βισίνσκυ, ότι τέτοιου είδους άρθρα δεν πρέπει οι διαχειριστές των Blogs να αναρτούν. Και με την αυθεντία που διεκδικεί, σημειώνει ότι, τα άρθρα αυτά προωθούν τη μισαλλοδοξία, είναι βλακώδη και πολλές άλλες αρλούμπες.


Ο ανερυθρίαστος σχολιογράφος, είτε είναι απολιθωμένο κατάλοιπο του σταλινικού κομμουνισμού, εξ εκείνων που κάποτε θέλησαν να αλλάξουν την κοινωνία με το μαχαίρι, είτε γαλουχήθηκε με τέτοιες ιδέες εξ άλλων εχόντων την ιδέα της εξόντωσης κάθε αντιπάλου, για να επικρατήσει η Σοβιετική Δημοκρατία!!!, είτε είναι θλιβερό απομεινάρι του Κουτσογεωργέϊκου Ναοναζισμού, είτε, ακόμα, είναι από τα αργυρώνητα μέλη του όψιμου Σοσιαλισμού, τον οποίο εισήγαγε και δίδαξε ο εκ Καλιφόρνιας ορμώμενος καθηγητής της συμφοράς, ο οποίος Σοσιαλισμός, οδήγησε τη χώρα μας στο σημερινό κατάντημα.


Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, έδωσε το “παρόν” ένας ακόμα εχθρός της Ελλάδος, ο οποίος, προφανώς και για ευνοήτους λόγους, οχλήθηκε από το περιεχόμενο του άρθρου μου, με το οποίο αποτύπωσα τον εξευτελισμό της κυβέρνησης και την καταρράκωση της εξουσίας. Διότι, ο ίδιος, φαντάζεται την κρατική υπόσταση ξέφραγο αμπέλι, να μπαινοβγαίνει ο κάθε Αφρικανός και κάθε Ασιάτης όποτε θέλει στην Ελλάδα και να διεκδικεί δικαιώματα τα οποία δεν φαντάστηκε να διεκδικήσει Έλλην πολίτης. Αυτή είναι η νοοτροπία των οπαδών του νέου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας.


Δεν θα του έκανα τη χάρη να ασχοληθώ μαζί του. Με ανθρώπους οι οποίοι ντρέπονται για το όνομά τους, ή φοβούνται να το αποκαλύψουν, γιατί νομίζουν πως έτσι καλύπτουν την συμπεριφορά τους και δεν υπόκεινται σε έλεγχο από μέρους της Ποινικής Δικαιοσύνης, λάθος μεγάλο, δεν κάνω δημόσιο διάλογο. Αλλά, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, για να τα έχουν υπ’ όψιν τους όποιοι άλλοι συμμερίζονται τις απόψεις του υβριστή. Η ανωνυμία δεν παρέχει καμία κάλυψη. Είμαι σε θέση, μέσα σε λίγα λεπτά, με παραγγελία του εισαγγελέως, να έχω στην κατοχή μου όλα τα στοιχεία εκείνων που χρησιμοποιούν αυτή τη γλώσσα και υβρίζουν εκείνους που νοιάζονται για την πατρίδα τους.


Πέρα από αυτό, θέλω να τους πω ότι, η περίοδος του Σταλινισμού και του Κουτσογιωργισμού, εκείνου που έλεγε στη Βουλή προς τους αντιπάλους του, “εσείς δεν δικαιούσθε να ομιλείτε…”, έχει περάσει και δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά. Αυτοί δε που βάλθηκαν να καταστρέψουν τη χώρα και χρησιμοποιούν αυτά τα εξαθλιωμένα μπουλούκια, τα οποία λάθρα εισέρχονται στην Ελλάδα, δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. Εκείνοι που αντιτάχθηκαν στους τρείς γύρους του ΚΚΕ και συνέτριψαν τις επιδιώξεις του, άφησαν απογόνους που θα συνεχίσουν το έργο των γονέων τους. Και η νέα θρασεία επίθεση θα συντριβεί.


Πρέπει ακόμα να προσθέσω ότι, με το γραπτό μου δεν απευθύνομαι μόνο προς τον κακοπροαίρετο, ή συμφεροντολόγο υβριστή, απευθύνομαι γενικώς προς εκείνους οι οποίοι, αφού έχουν αποβάλλει την εθνική ιδιότητα του Έλληνος, προσπαθούν να εκφυλίσουν κάθε προσπάθεια εθνικής παρουσίας, με χαρακτηρισμούς για φασιστοειδή και τα τοιαύτα. Αν τους αρέσει ο χαρακτηρισμός, διότι συγγενεύει με την ιδεολογία τους, τους τον χαρίζω.-


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

πηγη



ΤΟ ΑΡΘΡΟ "ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ"


ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: