ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.11

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

Που το πάει ο κύριος Αρβανίτης το Κτηματολόγιο? Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, υπολειτουργούντα κτηματογραφικά γραφεία, συγκάλυψη σκανδάλων... Το πάνε για πώληση το κτηματολόγιο? Γιατί κανείς δε μιλάει? Τι κόλπα παίζονται εδώ στις πλάτες του λαού? Ας δούμε τρεις περιπτώσεις που χρειάζονται διερεύνηση:
1. Xάος στο Κτηματολόγιο Ηρακλείου Κρήτης.
Δεν έχει προηγούμενο η ταλαιπωρία των πολιτών που απευθύνονται στο Κτηματολόγιο Ηρακλείου, όπου καθημερινά σχηματίζονται τεράστιες ουρές απ' όσους ιδιοκτήτες ακινήτων προσπαθούν να εξυπηρετηθούν και είναι αμφίβολο αν τελικά θα τα καταφέρουν. Η υπηρεσία λειτουργεί κυριολεκτικά οριακά με ελάχιστο προσωπικό, που αναγκάζεται να εξυπηρετεί το κοινό από τις 9.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι. Όπως είναι επόμενο, ο χρόνος αυτός δεν επαρκεί για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θα πρέπει να πιάνουν σειρά από τα ξημερώματα, για να καταφέρουν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους…
 Να τονιστεί εδώ ότι ο κύριος Αρβανίτης  είχε αρνηθεί σε υπαλλήλους του Κτηματολογίου ΑΕ να μεταβούν στο Ηράκλειο Κρήτης και να συμβάλουν εκεί για κομματικούς λόγους. ..Αυτό μπορεί οποιοσδήποτε  (ο εισαγγελέας επιτέλους πρέπει να επέμβει) να το ελέγξει από τα αρχεία του κτηματολογίου (πρωτόκολλα αιτήσεων κλπ). Τα ξέρει αυτά ο κόσμος στο Ηράκλειο που ταλαιπωρείται?
2.ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!!!
Σύμφωνα με ερώτηση του βουλευτή του Συνασπισμού-Κριτσωτάκη- στο Κτηματολόγιο έγινε η πρώτη απόλυση Αορίστου χρόνου χωρίς λόγο. Ακολούθησαν άλλες 11 απολύσεις . Για περισσότερα εδώ :http://www.syriza.gr/ekloges-kai-boyli/koinoboyleytiki-drastiriotita/abapolyseis-symbasioychon-aoristoy-chronoy-ston-dimosio-tomeabb
Ο Αρβανίτης υπήρξε πρωτοπόρος στην εφαρμογή των αιμοβόρων προσταγών του ΔΝΤ. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πρόεδροι ΔΕΚΟ? Οι συνδικαλιστές τι κάνουν?
 3.Συγκάλυψη παράνομων προσλήψεων
 Δεκάδες τοπογράφοι προσλήφθηκαν παράνομα τις μέρες των εκλογών. Οι διευθυντές νομικής υπηρεσίας της κρατικής εταιρείας κτηματολόγιο Α.Ε. συμμετείχε στην συγκάλυψη παρανομιών και σκανδάλων του κτηματολογίου, που έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο από το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Ρακιντζή, τα blogs και τις εφημερίδες. Σύμφωνα με το πόρισμα του αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή και μαρτυρίες πολλών υπαλλήλων του Κτηματολογίου ,κάποιοι υπάλληλοι κτηματολογίου (τοπογράφοι κυρίως), πλαστογράφησαν την ημερομηνία πρόσληψής τους και ενώ προσελήφθησαν μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών 2009 (που απαγορεύεται από το υπουργείο εσωτερικών οποιαδήποτε μεταβολή και πρόσληψη-μετά την προκήρυξη εθνικών εκλογών), φαίνεται εσφαλμένα ότι προσελήφθησαν πριν την προκήρυξη των εκλογών του 2009.Τι κάνει ο εισαγγελέας?

Ας δούμε το ΔΣ του κτηματολογίου που οδήγησε στο χάος το Κτηματολόγιο ΑΕ : Ο κύριος Αρβανίτης λοιπόν καθηγητής τοπογράφος- Πρόεδρος του Κτηματολογίου (διπλοθεσίτης). Με το που ανέλαβε πρόεδρος, τέθηκε ζήτημα στα ΜΜΕ με βάση το ηθικό στοιχείο της επιλογής του, αφού η γυναίκα του έχει εταιρία που συνεργάζονταν παλιότερα με το Κτηματολόγιο. Επίσης ο άντρας της Διαμανταπούλου Γιάννης Σαλαβάνος. Η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε.,κυρία M. Καρπελιά, που παίρνει μηνιαίο μισθό 5.981 ευρώ και δεν έχει καν πτυχίο ΑΕΙ. Το θέμα έφερε στη Βουλή, με ερώτησή του, βουλευτής της Ν.Δ. και η απάντηση της κυρίας Μπιρμπίλη είναι ότι η πρόσληψη έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια… Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν η επιλεχθείσα είχε διετή επαγγελματική εμπειρία σε είδη υγιεινής  και γαλακτοκομικά προϊόντα , ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε «πτυχίο» ιδιωτικού κολλεγίου. Με άλλα λόγια η Μπιρμπίλη προσέλαβε για διευθύντρια του κρατικού οργανισμού άτομο που έχει τελειώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το άντρο της Αξιοκρατίας λοιπόν: Κτηματολόγιο ΑΕ (παλιά την έλεγαν εταιρία του Λαλιώτη)!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κουφαλες προδοτες απολυσατε τα παιδια , τσιρακια του ΔΝΤ!