ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.11

Καρατζαφέρης - Επόμενη στάση ΕΑΤ - ΕΣΑ

Σε αυτό το βίντεο ο Καρατζαφέρης μας λέει ότι βρίσκεται στο λεωφορείο που θα τον οδηγήσει στην εξουσία, και ότι έσωσε τη χώρα ψηφίζοντας το μνημόνιο.

Παρόλο που ο κωλοτούμπας έλεγε στην αρχή ότι είναι εναντίων του μνημονίου, πούλησε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ., και έβαλε τη χώρα οικονομικά στο « γύψο » !

Η τελευταία δημοσκόπηση μπορεί να του δίνει 9%, αλλά αν θα τον επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές επειδή ψήφισε αυτή την οικονομική χούντα για την Ελλάδα, δεν είναι και τόσο σίγουρο όπως νομίζει ο ίδιος !

 
P77

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΣΤΕΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΄΄ΠΟΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ?Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ?'' ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΡΩΣΟΙ,ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΦΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΡΑ ΝΕΚΡΟΣ.