ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.11

Πως να «ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»;

Της Μιχαλούς
Σε νέο διάγγελμα προχώρησε και πάλι χθες βράδυ ο ΓΑΠ. Μίλησε «για μάχη που δίνουμε ώστε να μην ζήσουμε ξανά τέτοιες δύσκολες στιγμές»! Καταλαβαίνει κανείς τι εννοεί;
Να του θυμίσουμε ότι με τη πολιτική που χάραξε χωρίς εμάς για εμάς, κατάφερε οι αριθμοί του χρέους να τρέχουν σαν σε ράλι ανόδου. Πέρυσι τέτοια εποχή το δημόσιο χρέος ήταν 310 δις – όπου και οι αγορές σταμάτησαν να μας δανείζουν. Στο τέλος του 2011 το χρέος θα είναι 370. Το 2012, με το χρέος να ξεπερνά τα 370, η κυβέρνηση μας, τι ακριβώς μας υπόσχεται; Ότι θα μπορέσουμε να ξαναβγούμε στις αγορές;
Και συνέχισε το μονόλογο του λέγοντας μας κάτι "για συνέπεια και αξιοπιστία που ανακτούμε κάθε μέρα(!)" …Ακούει κανείς εκεί στην Κυβέρνηση;  Έχει κανείς να μας πεί τίποτα για την  υποβάθμιση- τρείς μονάδες της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας- που μας έριξε στα αυτιά, ο οίκος Moody's;
«Θέση μας είναι» συνέχισε να λέει «ότι στις Συνόδους Κορυφής στις 11 και στις 25 Μαρτίου θα πρέπει να υπάρχει μια συνολική λύση. Κι αυτή τη μάχη θα δώσουμε»- Άντε ξανά μανά στο πεδίο των μαχών. Και όπως πάντα χωρίς να μπει στο κόπο να μας εξηγήσει για ποια ακριβώς λύση εννοεί!!!
Τέλος έκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά « ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ». Τελικά η λέξη αυτή όταν βγαίνει από τα χείλη του Γιώργου με ανησυχεί πολύ!!!

Tο Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: