ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.13

ΑΝ.ΕΛ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/09/2013 - Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/09/2013 – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων ειρηνικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες πήγε να αποδώσει φόρο τιμής στο σημείο που δολοφονήθηκε ένα νέο παιδί, ο Παύλος Φύσσας. Η επίθεση στον πρόεδρό Πάνο Καμμένο, στην προσωπική του φρουρά, στην πρόεδρο της Νεολαίας και στα νέα παιδιά που ήταν μαζί τους, ήταν επίθεση προβοκατόρικη από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που καμία σχέση δεν είχε με τον κόσμο που ήταν εκεί για τον ίδιο λόγο. Η προσπάθεια των ανθρώπων αυτών, του αντεξουσιαστικού χώρου, που αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνοι και δεν διώκονται αλλά αντίθετα προστατεύονται, αποσκοπούσε στη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Η προσπάθεια των ελληνόφωνων υπαλλήλων της Μέρκελ να διχάσει τον ελληνικό λαό δεν θα περάσει στον Ελληνισμό. Οι Έλληνες στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι και ο αγώνας όλων μας θα βγάλει την Ελλάδα νικητή. Τέτοιες ενέργειες δεν μας αποκαρδιώνουν, δεν μας καταβάλλουν και μένουμε πιστοί στα πιστεύω μας και στους  στόχους μας, στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: