ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.13

Κράτος και παρακράτος απειλούν ανοιχτά τον ελληνικό λαό

Σε μείζον θέμα έχει εξελιχθεί για την Κυβέρνηση, η πρόσφατη προτροπή του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. κ. Π. Καμμένου, προς ομάδα 3-4 αγανακτισμένων πολιτών της Ιερισσού και των Σκουριών, να λυντσάρουν «πολιτικά», όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος, τον νυν δήμαρχο Αριστοτέλη και πρώην Νομάρχη, βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρ. Πάχτα, διότι καθυστέρησε επί εικοσαήμερο και πλέον να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου του και ιδιαίτερα των συγκεκριμένων περιοχών, ότι το νερό της δημόσιας ύδρευσης περιέχει αρσενικό και είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, προτρέποντάς τους ταυτόχρονα να πίνουν νερό εμφιαλωμένο. Πάλι καλά που δεν τους συνέστησε, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, να πίνουν σαμπάνια…

Οι κυβερνώντες και τα συνεργαζόμενα με αυτούς ΜΜΕ, δράττοντας κυριολεκτικά την ευκαιρία, επιτέθηκαν μαζικά εναντίον του κ. Καμμένου, προκειμένου αφενός μεν να «σώσουν» τον καθ’ όλα «έντιμο» κ. Πάχτα από το δήθεν επερχόμενο λιντσάρισμα και αφετέρου και κυρίως, για να εξοντώσουν, κι’ αυτοί, «πολιτικά» αλλά και βιολογικά, όπως φάνηκε, τον κ. Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ., που τόση μεγάλη πολιτική ζημιά τους έχει δημιουργήσει, ώστε να μην τους βγαίνουν τα «κουκιά» για να ξανασχηματίσουν στις επερχόμενες εκλογές, μια ίδια λαομίσητη κυβέρνηση, ώστε να μην παρεκκλίνουν από τις υπογραφείσες υποχρεώσεις τους προς τους ξένους δανειστές-τοκογλύφους, κι’ ας αυτοκτονήσει ο μισός ελληνικός πληθυσμός. Άλλωστε, όπως έδειξαν δεν τους νοιάζει ούτε η χώρα, ούτε ο λαός της…

Ακόμη και «δικούς τους, ευαίσθητους δικαστικούς», «πρόθυμους» σκανδαλοθήρες δημοσιογράφους και ελεγχόμενα μέσα μαζικής δικτύωσης χρησιμοποίησαν, προκειμένου το ζήτημα να λάβει διαστάσεις μεγάλου σφάλματος του κ. Καμμένου και να επιτύχουν την πολυπόθητη μετακίνηση των ψηφοφόρων των ΑΝ.ΕΛ., προς την Ν.Δ.. Αμ’ δε…

Και το σύνθημα εδόθη στα «υπάκουα» αναρχικά, αλλά χρήσιμα, κατά περίπτωση, τσιράκια τους: Τσακίστε παντοιοτρόπως και όπου βρείτε τον Π. Καμμένο, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά, δημοσιογραφικά, ακόμη και .σωματικά, ώστε να λάβει το μήνυμα ότι δεν αστειευόμαστε…

Έτσι, μετά την αναιδέστατη δημόσια απειλή της «τηλεκατευθυνόμενης» Τσομπανίδου, ότι θα πετάξει έξω από το στούντιο τον αρχηγό ενός κόμματος, σήμερα ήρθε ο προπηλακισμός και προειδοποιητικός ξυλοδαρμός του κ. Καμμένου, από τα συνήθη «υπάκουα» όργανα του παρακράτους.

Τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, αφού καταδίκασαν «για τα μάτια» το επεισόδιο, έστειλαν και το απειλητικό τους μήνυμα, αναφερόμενοι ξεκάθαρα στο «λυντσάρισμα» Πάχτα:

Ν.Δ.: «Δυστυχώς» αυτό είναι συνέπεια της «ρητορικής της βίας και της στρατηγικής της έντασης». Πράγμα που σημαίνει ότι τον τιμωρούν για όσα είπε εναντίον του «φίλου» τους, πλέον, κ. Πάχτα.

ΠΑΣΟΚ: «ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του». Στο ίδιο μήκος κύματος και η Χαριλάου Τρικούπη, του επισημαίνει τί δεν πρέπει να λέει για τα πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ειδεμή.

Βλέπετε, το «σύστημα» σφιχταγκαλιασμένο, δείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπό του και απειλεί πλέον ανοιχτά και ανεύθυνα κάθε λογιζόμενο εχθρό του, χωρίς να υπολογίζει το κόστος, ακόμη και για ανθρώπινες ζωές.

Ο απλός λαός, πρέπει να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ, ενεργοποιώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος και να «ξεκαθαρίσει» τους λογαριασμούς του με τους εθνοπροδότες που τον καταδίκασαν στην αφάνεια, στη μιζέρια, στη πείνα, στον εξευτελισμό του και στην οικονομική καταστροφή, στέλνοντάς τους στον αγύριστο.

Ήρθε πλέον η ώρα και είναι ήδη αργά…

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: