ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.13

Τα ανδρείκελα και ο Διχασμός…



Γράφει η Μιχαλού
Χρυσή Αυγή και παρακράτος έγιναν σε με μια μέρα κουβάρι… Και όλα αυτά διότι το πολιτικό μας σύστημα είναι κλονισμένο, αμφισβητούμενο και κατακερματισμένο!!!
Το τραγικό αυτό γεγονός ήρθε κουτί στους καρεκλοκενταύρους της Βουλής όχι μόνο γιατί τώρα θα αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό από τις απολύσεις διαθεσιμότητα και γενικότερα την εξαθλίωση του ελληνικών οικογενειών, αλλά και για να μεταφέρει τη σύγκρουση στη λαϊκή βάση, ώστε να μείνουν οι ίδιοι στο απυρόβλητο, συνεχίζοντας μάλιστα την τακτική του διχασμού της κοινωνίας.
Έψαχναν την ευκαιρία και την βρήκαν για να αρχίσουν και πάλι την  τρομοκρατική τους προπαγάνδα, το ψεύδος τους, τις συκοφαντίες τους και τα ταχυδακτυλουργικά τους τεχνάσματα εναντίον των  ΑΠΕΡΓΙΩΝ και της γενικότερης αντίδρασης…
Δήθεν τώρα αναρωτιούνται για το πώς έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα; Μα όλα γίνονται εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής κρίσης, των άγριων μέτρων λιτότητας…Αυτά έφεραν, την κοινωνική ανομία, τη διαφθορά και έδωσαν  τη δυνατότητα σε αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα, να δρα ανεξέλεγκτα, και να προσηλυτίζει μάλιστα απελπισμένους ανθρώπους για να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους…αφαιρώντας ακόμη και ανθρώπινες  ζωές!!!
Και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τον κόσμο οργισμένο για το χάος του πολιτικού μας συστήματος,  το Μέγαρο Μαξίμου έριξε στην πολιτική αγορά τη θεωρία των δύο άκρων, με μοναδικό στόχο να  κερδίσει η Ν.Δ. κανένα ψηφαλάκι …
Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ιθύνοντες – κάνουν πως δεν άκουσαν  – το ερώτημα του δημοσιογράφου  του BBC, Paul Mason- ο οποίος ανέβασε και βίντεο ντοκουμέντο  στο twitter ,  με αφορμή τα επεισόδια στο Κερατσίνι,  – προς την ελληνική κυβέρνηση την οποία ρωτά αν μπορεί  να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video !!!!
το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: