ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.13

Ο Πορτοσάλτε συμβουλεύει τον Κασιδιάρη...

Μετά τον «λαγό» της Χρυσής Αυγής, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου του ΣΚΑΪ, που πριν μια εβδομάδα αναρωτήθηκε γιατί να μη μετέχει...


...μια "σοβαρότερη" Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία, ήρθε και η σειρά του έτερου Καππαδόκη, του Αρη Πορτοσάλτε που με τις «συμβουλές» του προς τους Χρυσαυγίτες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων... 
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φιλοξένησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Πορτοσάλτε απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της Χ.Α. τον συμβούλευσε είπε: «Πρέπει να βρείτε τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους».
Αυτή του η φράση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τους χρήστες στο twitter να κατακεραυνώνουν τον δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε: «Συνεχίστε εσείς την προπαγάνδα, εμείς τη δημοσιογραφία»
H προπαγάνδα πάντως του ΣΚΑΪ καλά κρατεί: ξεκίνησε από τους Λυριτζηδοοικονόμους («Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο») και συνεχίζεται με τους Μπάμπηδες και τους Ευαγγελάτους (χθες στην αντιφασιστική διαδήλωση έβγαλαν τίτλο ότι «αγανακτισμένοι κάτοικοι και πολίτες πετροβολούν τους διαδηλωτές»- αποδείχθηκε ότι... κάτοικοι και πολίτες ήταν παρακρατικοί και μυστικοί αστυνομικοί )

Δείτε και το βίντεο του infowar:

 


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Sept_2013
 
togreki μέσω zournalistas

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΛΗΜΕΡΙ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

Unknown είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΩ...ΠΙΠΕΡΙ.ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

με την γιδα στην πλατη αρη να μην τα πιανουν τα παιδια η με το μαχαιρι να σταζει αιμα ,ειναι η σωστη συμβουλη. και ας κανουν οτι εγκλημα θελουν ετσι??