ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.13

Κήρυξη πολέμου από τον ΔΟΛ στο Star: Σκληρά υπονοούμενα για έρευνα του ΣΔΟΕ σε γνωστό ΙΕΚ και “τηλεαστέρα”.


Ήταν επόμενο. Μιλάμε για πόλεμο σε όλα τα μέτωπα αφού η τηλεθέαση των δελτίων είναι η εκδήλωση δύναμης μεταξύ των επιχειρηματιών του τύπου. Υψηλή τηλεθέαση, υψηλή παρεμβατικότητα σε όλα τα επίπεδα. Όποιος χάσει, χάνεται ειδικά τώρα που το πανηγύρι με τα θαλασσοδάνεια τελείωσε και θα τα παίρνει ο πιο ισχυρός.

Η απάντηση στο δελτίο του Star που απειλεί ευθέως την πρωτοκαθεδρία του Mega, έρχεται με σκληρό άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα. Το χτύπημα είναι μεγάλο αφού ο αρθρογράφος “αποκαλύπτει” έρευνα του ΣΔΟΕ σε γνωστό ΙΕΚ “που ακμάζει” (φωτογραφίζοντας βεβαίως το ΙΕΚ ΑΚΜΗ) αλλά και στον “πασίγνωστο τηλεοπτικό αστέρα, φίλο κολλητό” του ιδιοκτήτη. Φωτογραφίζοντας βεβαίως την “χρυσή μεταγραφή” του Star που κατάφερε να πάει το δελτίο στην κορυφή από την πρώτη κι’ όλας εμφάνιση. Απομένει να δούμε εάν οι “πληροφορίες” στέκουν ή είναι σαν το σκάφος, το ελικόπτερο, το υποβρύχιο και τον ιπτάμενο δίσκο του Καμμένου. Σε αυτή την περίπτωση πάντως το άρθρο δεν περιλαμβάνει ονόματα για να δοθεί η συνέχεια στα δικαστήρια.

Αντιλαμβάνεστε πάντως τι θα επακολουθήσει.

Διαβάστε το άρθρο:
Τον έναν τον ξεσκονίζουν από καιρό. Δηλαδή, ήδη από την περασμένη άνοιξη, για να είμαι ακριβής.
Πρόκειται για γνωστό ιδιοκτήτη ενός από αυτά τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (κάθε χρόνο τέτοια εποχή τάζουν λαγούς με ή χωρίς πετραχήλια στα παιδιά που για να τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν μείνει εκτός ΑΕΙ ή ΤΕΙ), που… ακμάζει εδώ και δύο δεκαετίες στον χώρο.
Η έρευνα των αρμοδίων Αρχών εξελίσσεται με… απροσδόκητα ευρήματα τα οποία, όπως με ενημέρωσε χθες πηγή μου, σύντομα θα φέρουν τον περί ου ο λόγος ενώπιον ενωπίω με τη Δικαιοσύνη.
Μέσα από αυτά τα ευρήματα, ανέφερε η πηγή μου, προέκυψε η εμπλοκή του δεύτερου που είναι πασίγνωστος τηλεοπτικός αστέρας, φίλος κολλητός του ανθρώπου μας.
Το αποτέλεσμα; Η Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ασχολείται τώρα και με τους δύο φίλους, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν πως, από πού και με (πόσο νόμιμο) τρόπο έχουν όσα έχουν!
Φυσικά θα παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς το θέμα, διότι κάτι τέτοια-όπως είναι φυσικό-μου δημιουργούν την αίσθηση ότι από τον ορυμαγδό της κρίσης στο τέλος κάτι θετικό (όπως το να καθίσει κάθε κατεργάρης στο πάγκο του) μπορεί να προκύψει…



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: