ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.13

Κρυφή ατζέντα Σαμαρά για εκλογές


Κρυφή ατζέντα Σαμαρά για εκλογές
 Ενώ επισήμως η ατζέντα των συναντήσεων των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου στις Βρυξέλλες και τη Ρώμη αντίστοιχα, περιλαμβάνει το ζήτημα της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα και της βιωσιμότητας του χρέους, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κρυφή ατζέντα των συναντήσεων, καθώς σύμφωνα μα καλά πληροφορημένες πηγές, αυτή επικεντρώνεται στις... εκλογές. 
Πηγές προσκείμενες στην Κομισιόν αναφέρουν στο Sofokleousin.gr ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εστιάζουν στην επίτευξη πολιτικών ισορροπιών που θα επιτρέψουν τη διενέργεια πρόωρων εκλογών καθώς ο φόβος απώλειας της πλειοψηφίας είναι πλέον ορατός και το σενάριο της πόλωσης εκφυλίζεται και δεν θα μπορέσει να παράσχει τα απαιτούμενα αποτελέσματα μετά τη λήξη της ελληνικής προεδρίας, τον Ιούνιο του 2014.
Η σκληρή οικονομική ύφεση έχει διαρρήξει τις σχέσεις των κομμάτων της κυβέρνησης με την κοινωνία, οδηγώντας σε φθορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και πυροδοτώντας αποσυσπειρωτικές τάσεις. Από την άλλη πλευρά η πολιτική του ώριμου φρούτου και της "εξευγένισης"  που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον καθιστούν τη μόνη εναλλακτική λύση.
Η βιαιότητα με την οποία η κοινωνία βιώνει τις εξελίξεις και η αδυναμία της πολιτικής ελίτ να απαντήσει πειστικά στα προβλήματα και να δώσει προοπτική καθώς και η πολιτική πόλωσης και υψηλών τόνων αποτέλεσαν τροφή για το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο απειλεί να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να οδηγήσει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση.
Το Sofokleousin.gr έχει αποκαλύψει τα σενάρια και τους σχεδιασμούς του Μαξίμου, καθώς και το διεθνές κλίμα και την πορεία που επιθυμούν οι εταίροι της χώρας να δώσουν στις εξελίξεις.
Από την ανάλυση της πολιτικής συγκυρίας και της διαφαινόμενης δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία διενέργησαν σύμβουλοι του πρωθυπουργού προκύπτει μια σαφώς ανοδική τάση για την αξιωματική αντιπολίτευση.
Οι συναντήσεις Τσίπρα με διεθνείς παράγοντες και η ταυτόχρονη ρητορική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή εκφράζεται από τον επικεφαλής του κόμματος, φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα, οδηγώντας σε αποδαιμονοποίηση του.
Παράλληλα το σενάριο της φθοράς από τα Αριστερά δεν υλοποιείται καθώς η ενοποίηση τάσεων και συνιστωσών δεν έχει αφήσει χώρο για την ανάπτυξη νέων κινήσεων, ενώ η φθορά Κυβέλη/ΔΗΜΑΡ αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: