ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.13

Η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη από καιρό


Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στις 18 Σεπτεμβρίου 2013:
Golden-Dawn
Photo © theguardian.com, by Jon Henley
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ.
Η χτεσινή δολοφονία πολιτικών κινήτρων στο Κερατσίνι είναι μια ένδειξη κλιμάκωσης των περιστατικών της ναζιστικής βίας που έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται, κατά κανόνα ατιμώρητα, χωρίς οι δράστες να έχουν λάβει ένα μήνυμα ικανής πολιτειακής αντίδρασης. Είτε η στάση των ελληνικών διωκτικών αρχών προδίδει ανοχή λόγω συμπάθειας, είτε απόσταση λόγω φόβου ένα είναι βέβαιο: ότι όσο τα μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης κατά το άρθρο 187 ΠΚ, δρουν ανενόχλητα, είτε ως ηθικοί είτε ως φυσικοί αυτουργοί κακουργημάτων, τόσο τα κακουργήματα αυτά θα γίνονται συχνότερα και βαρύτερα.
Η χτεσινή δολοφονία εγγράφεται στη στρατηγική της έντασης που με σαφήνεια έχει προαναγγελθεί δια στόματος βουλευτή της. Θυμίζουμε τα λόγια Παναγιώταρου στη συνέντευξη του στο BBC. Λιγότερο από ένα χρόνο πριν, στις 17Οκτωβρίου 2012, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής λέει:
«Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για ένα νέο είδος Εμφυλίου. Από τη μία πλευρά θα υπάρχουν εθνικιστές, όπως εμείς, και Έλληνες που θέλουν η χώρα μας να είναι όπως ήταν, και από την άλλη πλευρά, οι παράνομοι μετανάστες, οι αναρχικοί και όλοι αυτοί που έχουν κατ’ επανάληψη καταστρέψει την Αθήνα.»
Είναι προφανές ποιοι είναι οι στόχοι της ναζιστικής βίας σήμερα. Μας τις υπαγορεύουν οι ίδιοι: από τις επιθέσεις εναντίον Αιγυπτίων πέρσι στο Πέραμα, στο πρόσφατο συμβάν εναντίον μελών του ΚΚΕ, και τις διαρκείς δηλώσεις των αξιωματούχων της ΧΑ ότι «το απόστημα θα σπάσει», η ναζιστική βία στρέφεται εναντίον αυτών που χαλάνε την «καθαρή» κοινωνία που ονειρεύονται.
Αν η ελληνική κοινωνία και πολιτεία περιμένει άπρακτη την προαναγγελία της πιο διευρυμένης ομάδας – στόχου, τότε πλέον η αυτοεκπληρούμενη προφητεία της ΧΑ θα έχει δικαιωθεί μαζί με το γνωστό απόφθεγμα:
“Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου..”
Η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη από καιρό.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ!!!!!!!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ!!!!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!!!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΑΜΟΒΟΥΟΓΑΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!!!!