ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.13

Απεργιακή εβδομάδα και στην Ευρυτανία


Αύριο απεργιακή συγκέντρωση και συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου με συμμετοχή των εκπαιδευτικών
Ξεκινούν από σήμερα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας που κορυφώνονται στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου με τη 48ωρη γενική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ
Αύριο στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-συλλαλητήριο με την συμμετοχή των εκπαιδευτικών .
Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις δασκάλων και καθηγητών ..
«ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!»
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.
 ώρα του αγώνα έφτασε!
Όλοι μαζί δίνουμε τις δυνάμεις μας για την επιτυχία της πανυπαλληλικής απεργίας στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.
Όλοι μαζί βάζουμε τις βάσεις για έναν αγώνα με διάρκεια, για να ανατρέψουμε όλες τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση.
Σας καλούμε, να πάρετε μέρος μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 18/9 στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.
Σας καλούμε επίσης σε μαζική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 19/9 στις 12 μμ, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου, για να αποφασίσουμε για την πορεία του αγώνα.

Όλοι μαζί βροντοφωνάζουμε ενωμένοι ότι δεν πάει άλλο!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
Η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας στέλνει μήνυμα αγωνιστικής ενότητας στο μεγάλο απεργιακό ποτάμι που φουσκώνει σε όλη τη χώρα, με πρωτοφανή για τον κλάδο ποσοστά συμμετοχής, που ξεπερνούν πανελλαδικά το 90%! Η μαχητική συμμετοχή του κλάδου στην απεργία και τα συλλαλητήρια είναι η πιο ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της που αμφισβητούσαν τις μαζικές Γενικές Συνελεύσεις και τη δυναμική της απεργίας.
Χαιρετίζει τους συναδέλφους που απεργούν στο νομό μας σε ποσοστό που αγγίζει το 70%, από τα πιο υψηλά ποσοστά που έχουν σημειωθεί εδώ και πολλά χρόνια! Τους συναδέλφους που κόντρα στην οικονομική εξαθλίωση, που κυβέρνηση, Ε.Ε., ΔΝΤ μας έχουν καταδικάσει, δίνουν τη μάχη με ψηλά το κεφάλι, γυρνούν την πλάτη στον «ατομικό δρόμο» και την ηττοπάθεια, ενάντια
στις διαθεσιμότητες – απολύσεις συναδέλφων και στην έξωση 15.000 μαθητών από την τεχνική εκπαίδευση
στις υποχρεωτικές μετατάξεις και μετακινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη,
στην απαξίωση και το γκρέμισμα του δημόσιου σχολείου, που μέσα από έναν εξεταστικό καιάδα θα γίνει πιο επιλεκτικό και ταξικό και θα αφήσει έξω τα παιδιά των πιο αδύνατων κοινωνικών στρωμάτων
στην οικονομική εξαθλίωση και την αβεβαιότητα του κλάδου και του λαού μας.
Καλεί και τους υπόλοιπους συναδέλφους να μην περάσουν τις επόμενες μέρες τις πόρτες του σχολείου, να συμπορευτούν στο δρόμο του αγώνα και της αλληλεγγύης, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 18/9 στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου.
Καλεί όλους του συναδέλφους σε μαζική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 19/9 στις 5 μμ, στη Βασική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου, για να αποφασίσουμε για την πορεία του αγώνα.


prassia-eyrytanias.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: