ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.13

Επεισόδια στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Επιθέσεις σε ΑΤΜ και βιτρίνες τραπεζών και πολυεθνικών εταιριών σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, λίγα λεπτά πριν τις 8 ξεκίνησε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, το οποίο διοργάνωσαν διάφορες αριστερές οργανώσεις και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
«Έξω οι Νεοναζί. Εργάτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι», «Παύλος Φύσσας. Ακόμη ένας νεκρός. Μπάτσοι και νεοναζί στο έγκλημα μαζί. Ή εμείς ή αυτοί», είναι μερικά από τα συνθήματα που κυριαρχούν στα πανό της αντιφασιστικής συγκέντρωσης.
Πριν από λίγα λεπτά, ομάδα νεαρών που περνούσε από το μπλόκο των αστυνομικών στη Δωδεκανήσου εκτόξευσαν πέτρες και μπουκάλια και οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών.

Κύριο μέλημα των αστυνομικών είναι να αποτρέψουν, με κάθε τρόπο, τους διαδηλωτές από το σημείο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά και το ΑΤ Πλατείας Δημοκρατίας.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: