ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.13

Απεργούν και οι δικαστικοί υπάλληλοι – Στηρίζουν τον αγώνα των καθηγητών

dikastiki
Οι περικοπές των μισθών, οι συνθήκες εργασίας, τα μνημόνια, τα χαράτσια και οι απολύσεις εργαζομένων, είναι μερικοί από τους λόγους που «αναγκάζουν» τους δικαστικούς υπαλλήλους να κατεβάσουν τα στυλό στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους καθηγητές.
Σε ανακοίνωσής της η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος δηλώνει ότι συμμετέχει στην απεργία των καθηγητών, «οι οποίοι αντιστέκονται στις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων που οδηγούν στην κατεδάφιση της παιδείας και του δημόσιου σχολείου». Όπως επισημαίνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι, «η απόλυση εργαζομένων, η κατάργηση μαθημάτων, η εντατικοποίηση της εργασίας με μισθούς πείνας, η κατάργηση κοινωνικών παροχών όπως το ολοήμερο σχολείο, και η διάλυση όλου του συστήματος παιδείας, με την εξαθλίωση του ανθρώπινου δυναμικού των εκπαιδευτικών, βρίσκει ανάχωμα στον αγώνα τους για αξιοπρέπεια, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και πραγματική δημόσια και δωρεάν παιδεία».
Στην ανακοίνωση χαρακτηριστικά αναφέρουν μεταξύ άλλων πως: • Τις επόμενες μέρες ακόμη 9.000 εργαζόμενοι του δημοσίου τομέα μπαίνουν σε διαθεσιμότητα, το Δεκέμβριο άλλες 12.500, ενώ 15.000 οδηγούνται απευθείας για απόλυση από το δημόσιο τομέα. • Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και της τρόικας θέλει τον περιορισμό και τη μείωση των υπηρεσιών, των υπαλλήλων κατά 1/3 δηλαδή την αύξηση του κόστους στους πολίτες για την εξασφάλιση των υπηρεσιών που έως χθες παρείχε το Δημόσιο! Άρχισαν με την εφεδρεία, την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα, με τους ΔΕ ιδιωτικού δικαίου και τώρα προχωρούν με τη διαθεσιμότητα – κινητικότητα – απολύσεις. • Μειώνουν κλίνες και θρανία, κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία, οργανισμούς και δομές που θα πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες στους πολίτες, τους πιο αδύναμους: εργατική κατοικία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασφάλιση ανέργων. • Δρομολογούν νέες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, το εφάπαξ. • Χρηματοδοτούν τις τράπεζες και αυξάνουν το δημόσιο χρέος την ώρα που εξανεμίζουν τα αποθεματικά των ταμείων, κουρεύουν τα ομόλογά τους, τα οδηγούν στην πλήρη κατάρρευση και ήδη επικαλούνται έλλειμμα για να μετατρέψουν τις συντάξεις σε «εθνικό επίδομα». Υποστηρίζοντας πως τα μνημόνια πρέπει να καταργηθούν γιατί εξαθλιώνουν τον λαό και αυξάνουν το χρέος, οι δικαστικοί υπάλληλοι δηλώνουν πως απεργούν: • Για μισθούς αξιοπρέπειας. • Για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. • Για προσλήψεις προσωπικού, με άμεσο στόχο την εξάντληση του πίνακα επιτυχόντων του 2009. • Για τη μηχανοργάνωση όλων των υπηρεσιών της χώρας και τη στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό. • Για την ψήφιση της διάταξης του Βαθμολογίου και μετά απ΄αυτή την αποστολή ερωτημάτων για την επιλογή και πλήρωση των θέσεων ευθύνης. • Για την άμεση ρύθμιση του προβλήματος της ταυτόχρονης συνταξιοδότηση από το Ταμείο Νομικών



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: