ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.9.13

Συνταρακτικά δεδομένα στη δολοφονία Φύσσα: «Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω», λέει ο 45χρονος δράστης

Συνταρακτικά δεδομένα στη δολοφονία Φύσσα: «Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω», λέει ο 45χρονος δράστης
Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, καθώς κατά την διάρκεια της ανάκρισης του στην Ασφάλεια, ο 45χρονος Γ.Ρ. ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 34χρονο τραγουδιστή, παραδέχθηκε πως τον πήραν τηλέφωνο για να πάει στο «φονικό ραντεβού».
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας από τους συμμετέχοντες στο επεισόδιο πήρε τηλέφωνο τον Γ.Ρ. προκειμένου να μεταβεί στην οδό Παναγή Τσαλδάρη όπου έγινε το επεισόδιο με την τραγική κατάληξη.

Ο δράστης, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού παραδέχθηκε πως ανήκει στη Χρυσή Αυγή και μάλιστα είπε στους άνδρες της Ασφάλειας πως επισκεπτόταν πέντε με έξι φορές την εβδομάδα τα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες προκειμένου να «ξεσκονίσει» το αρχείο του και να δει εάν είχε συμμετάσχει και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις.
φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια: