ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.9.13

Η παρέα που τζογάρει με τη βία


Κουλοχέρης-Βία


Να ρωτήσω κάτι; Αυτός εκεί ο… Αχ! Πώς τον είπαμε, μωρέ; Όλο τον ξεχνάω. Αυτός, αυτός ο… Α, ναι! Φαήλος. Φαήλος Κρανιδιώτης. Μπράβο! Αυτός, λοιπόν, αυτός που μέχρι προχθές αγνοούσε την ύπαρξή του το πανελλήνιο, τι είναι; Αλήθεια τώρα. Χωρίς πλάκα. Είναι δικηγόρος; Κανονικός; Από εκείνους που λέμε ότι πέρασαν στη Νομική, γράφτηκαν στη Σχολή, έδωσαν τα μαθήματα και μετά πήρανε πτυχίο; Δηλάδή έκανε και άσκηση πλάι σε άλλους δικηγόρους κι έπειτα γράφτηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο; Να το κοιτάξει λίγο αυτό το θέμα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Τώρα που έχει ανοίξει και η συζήτηση με τα πλαστά πτυχία, δεν αποκλείεται να έχει ζουμί η υπόθεση.
Μα, είναι, λέει, σύμβουλος του Σαμαρά. Σώπα! Δεν με εκπλήσσει καθόλου. Έχει κι άλλους τέτοιους. Να, λ.χ., ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, που είναι και αυτός σύμβουλός του, έχει κατά καιρούς θέσει σε κυκλοφορία διάφορα βιογραφικά σημειώματα με διάφορες σπουδές. Άλλοτε στην Αστροναυτική, άλλοτε στην Ορειβασία, άλλοτε στη Βατραχανθρωπική, άλλοτε όλα αυτά μαζί… Σάμπως κι ο ίδιος Σαμαράς δεν έχει ρίξει για τον εαυτό του στην πιάτσα μερικά τέτοια πίτσα-σπέσιαλ βιογραφικά, με διδακτορικά και δεν συμμαζεύεται; Οπότε το «σύμβουλος» που μου ταμπουνάτε δεν λέει τίποτε. Το περίεργο είναι ότι, μαζί με τα βιογραφικά της, όλη αυτή η παρέα έχει θέσει στην κυκλοφορία και τη θεωρία των δύο άκρων –θεωρία, τώρα… τρόπος του λέγειν. Αλλά και τι σατανική σύμπτωση οι τρεις τους με τα δύο άκρα, ρε παιδί μου…
Λοιπόν, αυτός, που λέτε, ο Φαήλος, διατύπωσε χθες από τηλεοράσεως την εντελώς καινοφανή και αλλοπρόσαλλη άποψη ότι «το μονοπώλιο της βίας στη δημοκρατία το έχει το κράτος»· επί λέξει· και ύφος δεκαοκτώ καρδιναλίων –δεκαοκτώ τουλάχιστον. Δεν θα σταθώ καθόλου επί της ουσίας. Ως προς αυτήν, είπαμε, το μόνο ουσιώδες που προκύπτει, αν είναι να το κοιτάξει κάποιος, αυτός θα είναι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Και βλέπουμε…
Αλλά και «μονοπώλιο», βρε παιδί μου; Τι μονοπώλιο; Όπως ήταν κάποτε οι τράπουλες; Μονοπώλιο που μέρος του, ας πούμε, εκχωρεί το κράτος στις εταιρείες Σεκιούριτυ; Τι να πω… Τι να πω… Ναι, ναι, να το κοιτάξει λίγο το θέμα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Μπορεί να βγάλει λαβράκι.
Α! Καλά που είπα «τράπουλες», και πήγε το μυαλό μου στον τζόγο. Αυτός ο Φαήλος δεν είναι εκεί με τον Μελισσανίδη; Νομικός σύμβουλος, λέει. Μην επαναλαμβανόμαστε· το «νομικός» θα το κοιτάξει ο κύριος πρόεδρος. Συνεχίζω δια τα άλλα. Έχουμε και λέμε: Αυτός ο Μελισσανίδης με τον Φαήλο δεν πήρε τον Ο.Π.Α.Π.; Μαζί με μια Emma Delta, καλά τη λέω; Emma Delta, Emma Epsilon, Emma Zita, στα Ελληνικά «Έμα Ζήτα», ο ζητών κι ευρήσετε, κάπως έτσι τέλος πάντων… Ε, αυτή η Emma Delta, μαθαίνω, πήγε στην τράπεζα με το χαρτί που γράφει ότι πήρε τον Ο.Π.Α.Π., και ζήτησε με αυτό το χαρτί από την τράπεζα χρήματα, για να πάρει τον Ο.Π.Α.Π. Καταπληκτικά πράγματα! Βγήκε και ανακοίνωση ότι θα μπορούσε και χωρίς τη συνδρομή της τράπεζας. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερο.
Και γιατί δεν μου τον έδωσαν εμένα τον Ο.Π.Α.Π., παρακαλώ; Να πάρω κι εγώ το χαρτί που θα έλεγε ότι πήρα τον Ο.Π.Α.Π., να πάω να το δείξω κι ελόγου μου αυτό το χαρτί στην τράπεζα, να μου δώσει εμένα η τράπεζα τα λεφτά, να τον πάρω εγώ τον Ο.Π.Α.Π. Κι εγώ θα μπορούσα χωρίς την τράπεζα. Τι; Στην Εγγυητική θα κολλήσουμε;
«Γιατί δεν πήγες να τον ζητήσεις τον Ο.Π.Α.Π.;», θα ρωτήσει κανείς –εξ ου και «Ε, μα ζήτα!» Γιατί δεν πήγα, ε; «Έλα μου, ντε!», είναι η απάντηση. Ή μάλλον όχι. Η απάντηση είναι «επειδή δεν πήγε κανένας άλλος». Χαζοί ήτανε; Να καταπέσει η Εγγυητική, να τη φάει ο Στουρνάρας; Ιδού πώς από το μονοπώλιο, περάσαμε στο μονοψώνιο….
Ε, ρε τι έχει να γίνει… Έρχεται μέρα που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Τους φουκαράδες τους Αεκτζήδες συλλογίζομαι, γιατί εμείς οι γαύροι κι αν ξέρουμε από Μελισσανίδηδες… Οι βάζελοι να μην χαίρεστε –στο κανάλι του δικού σας τα είπε τα ωραία του ο Φαήλος.
Ναι, ναι, έρχεται μέρα. Μέρα που δεν θα του αρέσουν καθόλου του Φαήλου οι… θεωρίες του. Ούτε που τις διατύπωνε εδώ κι εκεί…
sotosblog

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αστυνομικός που έσπασαν στο
ξύλο οι μαρξιστικές τσογλαναρίες, ΠΕΘΑΝΕ!!Τώρα, δεν πρέπει να τεθούν τα
μαρξιστικά κόμματα εκτός νόμου? ΚΛΙΚ ΕΔΏ... http://efoploo.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Οποιος θελει τσιγκινο σωβρακο για το επιχειρηματικο του κωλαρακι αγοραζει μια Π Α Ε αυτααααααααα!!!!!