ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.14

Το θέμα με τα 25 ευρώ απέδειξε ότι τα μέτρα τα παίρνει αποκλειστικά το πολιτικό σύστημα.


Η κατάργηση των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, απέδειξε και στον πλέον αφελή πολίτη αυτής της δύστυχης χώρας, ότι τα εξοντωτικά μέτρα εναντίον του λαού, δεν τα έχει βάλει η τρόϊκα, αλλά είναι προτάσεις της ελληνικής πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας. Η τρόϊκα βάζει στόχους και προτείνει κάποια μέτρα καλώντας την κυβέρνηση να φέρει ισοδύναμα.

Πρόκειται για μια τεράστια πολιτική απάτη. Η κυβέρνηση των πολιτικών κοτζαμπάσηδων,... βάζοντας μπροστά τον «σουλτάνο» - τρόϊκα, κρύβεται από το λαό και επιβάλει εξοντωτικά μέτρα ικανοποιώντας τους ντόπιους και ξένους εντολείς της. Τώρα που οι κομματικοί αρχηγοί βρήκαν ισοδύναμο στα τσιγάρα, το οποίο δεν ματαιώνει το στόχο, η τρόϊκα ούτε καν μίλησε. Εξάλλου, από την αρχή ο Στρός Καν είχε πει ότι τα μέτρα τα υπέδειξε η ελληνική πλευρά.

Κάπου 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, μάθαμε ότι είναι το όφελος από το μέτρο των 25 ευρώ. Καλείται λοιπόν ένας ολόκληρος λαός να εξοντωθεί, να αυτοκτονήσει, να χάσει τις περιουσίες του και να εξανδραποδισθεί, τη στιγμή, που όπως πληροφορηθήκαμε, πριν λίγο καιρό, μόνο 505 Έλληνες ολιγάρχες, κέρδισαν μέσα στο 2013, 27,4 εκατομμύρια ευρώ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!!
Πόσο άραγε θα μας δουλεύουν ακόμα;;;

ΥΓ. Το άρθρο αυτό δεν επιδιώκει να αθωώσει την τρόϊκα και την γερμανική κατοχική, αλλά όλοι αυτοί δεν ήρθαν μόνοι τους. Ας μην το ξεχνάμε αυτό.



hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια: