ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.14

Απίστευτη απάντηση του Γεωργιάδη σε ερώτηση των βουλευτών Δημαρά και Αβραμίδη με θέμα την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας!

Απαντώντας στις ερωτήσεις  με αριθμό 3694/12-11-1013 και 3695/12-11-2013 που κατέθεσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών και βουλευτής Β΄Αθήνας κ. Γ. Δημαράς και ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης κ. Γ. Αβραμίδης με θέματα σχετικά με την αναδιάρθρωση του συστήματος παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας,  η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στις 30-12-2013 απάντησε ότι επί του παρόντος δεν έχουν εξειδικευτεί και δεν έχουν περιβληθεί την κατάλληλη τυπική μορφή οι αλλαγές που θα επέλθουν.
 
Κατά τα άλλα προχωρούν σε απολύσεις και κινητικότητα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ ενώ ταυτόχρονα κλείνουν τον συγκεκριμένο οργανισμό χωρίς να έχουν έτοιμο το νέο σχέδιο εφαρμογής χωρίς να το έχουν εφαρμόσει τουλάχιστον πειραματικά .
 
Μιλάμε για απίστευτη προχειρότητα με τη δικαιολογία της δήθεν αναμόρφωσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) . Παίζουν με την υγεία μας…
 
Η αριθ. Πρωτοκόλλου  105184/30-12-2013 απάντηση του Υπουργείου Υγείας
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: