ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.14

Στην "ψειρού" και οι δυο σας...βδελύγματα της πολιτικής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Ρε συ Προεδρε (!) της Ευρωπαικης Ενωσης... (ασχετα αν εμεις ΞΕΡΟΥΜΕ οτι προεδρος εισαι μονον του αποκομματος της ΝουΔου/Πολαν του περιπου 10% ...και κανενος αλλου !!!)...και πολιτικε απατεωνα Σαμαρα μαζι με τον ετερο συνεταιρο σου στην καταστροφη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Αντιπροεδρο και πολιτικο κακουργο Βενιτζελο εχετε αραγε σκεφτει εχετε προβληματιστει εχετε αναλογισθει οτι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ αυτην την στιγμη ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ σε λιγο καιρο για ολα οσα κανετε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ σας και τα οποια ειναι ΟΛΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!

...οτι θα σας κυνηγανε ολοι ... και ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και επιστημονικο προσωπικο (νομικοι...δικηγοροι...δικαστες...συνταγματολογοι...)
για οτι επιβαλλετε για να φανειτε αρεστοι στους εξωελληνες εντολοδοχους σας !!!!

Μιασματα της πολιτικης και στιγματισμενοι με την χειροτερη φημη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ολοι αυτοι που εσεις κυνηγατε τωρα θα σας χωσουν βαθια...πολυ βαθια στα κελια που φτιαχνετε εσεις τωρα
για ολους εμας !!!

Ντροπη σας Αισχος σας βδελυγματα της πολιτικης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ μιλατε για ναζιστες ...για φασιστες...για εγκληματιες ΤΙΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ενω εσεις ειστε χειροτεροι και απο την πιο ακραια εννοια αυτων που μπορουν εκφραστουν και να πραγματοποιησουν οι πιο πανω χαρακτηρισμοι που ΑΔΙΚΩΣ κατηγορειτε τους πολιτικους αντιπαλους σας με το χουντικο κουβερνο σας !!!!

Ανδωνη και πολιτικε απατεωνα ....Βανγκελη και πολιτικε κακουργε...
θυμηθειτε οτι ..."εχει και ο καιρος γυρισματα" ... και το πολιτικο σας τελος ειναι πλεον ορατο !!!!
Ολοι μας σας θελουμε "μεσα" ...πολυ βαθια "μεσα" ...και οπως λεει και η Σιβυλλα :.... Ζητα και θα σου δοθει...

Αυτο ζητα ο εξαθλιωμενος σε Παγωνια σε Πεινα σε Πονο εξαιτιας σας
και αυτη η ευχη των 9.500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ και ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ σας εχει δυναμη και δυναμικη για να βγει Πραγματοποιησιμη !!!...Στην "ψειρου" και οι δυο σας...


μπλακ-αης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: