ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.14

Προεδρία ή καραγκιόζη;

  Προεδρία ή καραγκιόζη;
Μετά την δήλωση  Ρομπάι ότι  αποτίει φόρο τιμής στην αντοχή των Ελλήνων  μετά  την δήλωση Μπαρόζο ότι  οι Έλληνες είναι πραγματικοί ήρωες και κυρίως μετά το καύχημα Σαμαρά ότι η Ελλάδα από αδύναμος κρίκος θα γίνει σύμβολο για την ΕΕ νομίζω ότι πρέπει να μην ξαναπάω για δουλειά ποτέ πια.

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Δουλέψαμε αρκετά για να εισπράξουμε τα σχόλια αυτά , χύθηκε αίμα , αυτοκτόνησε κόσμος , γέμισαν τα ψυχιατρεία νέους , διαλύθηκαν οικογένειες , σπίτια βγήκαν στο σφυρί , γέμισε η Ελλάδα άνεργους και το οι χώρες του εξωτερικού Έλληνες. Και ακόμη δεν τελείωσε τίποτα . Απορώ πως έχουν την αίσθηση οι υψηλοί επισκέπτες μας και οι οικοδεσπότες εκεί στην προεδρία και νομίζουν ότι με φιλοφρονήσεις και ψευτοδηλώσεις θα μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Έχουν καταλύσει πια την δημοκρατία με όλα αυτά τα μέτρα που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και είναι αντιλαϊκά και παράνομα. Έχουν κουκουλώσει όλα τα εγκλήματά τους και μας πάσαραν ένα εξοχικό και τις πινακίδες του Λιάπη για να μας κλείσουν το στόμα. Στο κάτω κάτω ο Λιάπης από επιδοτήσεις τα έπαιρνε τα λεφτά , δεν τα έπαιρνε από την τσέπη μας.  Να μας πείτε τι γίνεται με τα λεφτά που παίρνετε από την τσέπη μας βάζοντας δόλια το χέρι σας . Γι αυτά να μας πείτε.

Αλλά δεν φταίτε εσείς, φταίει ο λαός , δηλαδή όλοι εμείς που  κοιμόμαστε όρθιοι που ακόμη και τώρα δεν ξυπνάμε γιατί νομίζουμε ότι θα γίνει ένα θαύμα και μια μέρα θα γίνουμε όπως πριν . Όπως εκείνα τα 40 , 50 χρόνια που ζούσαμε με ευμάρεια και μηδέν ανησυχίες.

Δεν φταίτε εσείς , φταίμε εμείς που πιστέψαμε στο ψέμα ,που ξεχάσαμε από πού ερχόμαστε και ποιοι είμαστε, που αφήσαμε τους καταστροφείς της παιδείας να μπουν με τις μπουλντόζες στα σχολεία και να τα γκρεμίσουν όλα κι εμείς δεν μιλούσαμε και κουνούσαμε το κεφάλι καθήμενοι στο καναπέ  λες και παρακολουθούσαμε αμερικανική περιπέτεια. Από κει άρχισαν όλα  γκρέμισαν τα τείχη της παιδείας και μπήκαν στην πόλη οι οχτροί.

Διαλύσαμε την πίστη μας στην κουλτούρα μας ,στον πολιτισμό μας, στα γράμματα και τις τέχνες μας, στις ρίζες μας και τα έθιμά μας και χάσαμε τον προσανατολισμό μας και τώρα μας άγουν και μας φέρουν ο κάθε Μπαρόζο , Ρομπάι, Μέρκελκαι  οι μαριονέτες τους  που από την μια μας λένε μπράβο και από την άλλη μας ρίχνουν κλωτσιά και μας πετούν στο λάκκο με τα θηρία.

Αν ο Ξηρός δεν γύρισε στην φυλακή είναι σίγουρα θέμα και μάλιστα μεγάλο θέμα . Μεγαλύτερο όμως θέμα είναι που οι περισσότεροι από αυτούς που μας κυβερνούν είναι ακόμη έξω φορώντας καινούρια κοστούμια και γραβάτες που τα πληρώσαμε εμείς και χειροκροτούν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα στην προεδρία.

Λυπάμαι , θα ήθελα πολύ να είμαι περήφανη για τις εργασίες αυτής της προεδρίας που γίνονται στην χώρα μου αλλά δεν είμαι .Γιατί όταν οι γέροι άνθρωποι σκαλίζουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε , όταν τα ψυχιατρεία με εντολή της ευρωπαϊκής ένωσης κλείνουν , όταν καταργείται η δημόσια παιδεία και η δωρεάν περίθαλψη στην Ελλάδα δεν είμαι περήφανη που αυτή η προεδρία γίνεται στην χώρα μου.

Προτιμώ να παρακολουθήσω υπαίθριο θέατρο με τον καραγκιόζη μάγκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: