ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.14

Θρίλερ με τον Δημήτρη Κοντομηνά

kontominas_alpha_0
Το κλιμάκιο της κρατικής Ασφάλειας που αναζητούσε τον ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, προκειμένου να εκτελέσει το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την εισαγγελία, επέστρεψε άπραγο από την κατοικία του.
Συνεργάτες του ισχυρίσθηκαν ότι έχει εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική αλλά μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει εντοπισθεί σε κανένα νοσοκομείο των Αθηνών.
Άλλες πάντως πληροφορίες που μεταδίδουν ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, φέρουν τον ιδιοκτήτη του Alpha να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
http://lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: