ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.14

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα υπάρξει, όταν ο Προβόπουλος και τ΄ αφεντικά του σαπίσουν στη φυλακή….

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   —ΚΑΤΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ…. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  — ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΝΤΟΒΟΛΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (ή ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του) και ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ!!!!

  — ΚΙ” ΟΜΩΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ, ΞΕΡΕΙ ΑΠ΄ ΕΞΩ ΚΙ΄ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ!!!!

  — «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» :  Έχω τρία ερωτήματα (που δεν αφορούν συγκεκριμένα τον Προβόπουλο):

   — Που βρήκαν τα χρήματα αυτοί οι τύποι ….τα εισοδήματα τους δικαιολογούσαν αυτές τις αγορές;;;

   — Μήπως έγιναν με μετοχοδάνεια;;; ….εξυπηρετούνται αυτά;;; ….μήπως κάποια έχουν διαγραφεί ή… «μεταφερθεί»;;;

   — Τρίτον και χειρότερο ….μήπως οι κύριοι αυτοί που φαίνονται εδώ -και άλλοι που δεν φαίνονται- στην προσπάθειά τους να ρεφάρουν τις ζημιές από την απαξίωση των μετοχών τους -και να μην τους κατάσχουν τις περιουσίες-  κρατάνε δέσμιες τις τράπεζες και πάνε την οικονομία σημειωτόν ….παίζοντας με τα warrants;;;

   — Και μην ξεχνάς στιγμή ….οι τράπεζες είναι ανακεφαλαιοποιημένες με κρατικό χρήμα-χρέος και πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!!!!!!

   — Μπαρμπανίκο ….χρειάζονται δέκα χιλιάδες δικαστές, ν” ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τις λαμογιές των Τραπεζών και των Ασφαλιστικών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

 

 

by ΜπαρμπαΝίκος 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και αν εκλείψει η αριστερά από την Ελλάδα καλύτερα θα πάμε . Για αυτό διώξετε τους αριστερούς από το δημόσιο μπας και σωθεί η Ελλάδα. και άσε τον προβόπουλο ήσυχο . και για τα χάλια της Ελλάδος φταίει η αριστερά που τόσα χρόνια κυβερνά την Ελλάδα και τσεπώνει το δημόσιο πλούτο