ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.1.14

Σκουριές: Συγκλονιστικές εικόνες από τη ρύπανση στο ρέμα Καρατζά. Εισαγγελέας υπάρχει;


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βίντεο και το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, μέρος του οποίου δημοσίευσε χθες η AYΓΗ, είναι από το ιστολόγιο Χρυσές Αυτ-απάτες. Είναι δηλαδή της «ομάδας iosifsk» που εδώ και σχεδόν δύο χρόνια επιτελεί ένα πολύτιμο για τον αγώνα μας έργο καταγράφοντας, με μεγάλες δυσκολίες και συχνά με κίνδυνο, όλες τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες της εταιρείας. Η αναφορά της πρωτογενούς πηγής είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνον ως αναγνώριση της προσφοράς ατόμων και ομάδων αλλά και ως ασπίδα προστασίας τους, ειδικά σε περιπτώσεις που έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Πολύ απλά, δείτε τις λήψεις και θα καταλάβετε γιατί έχουν στοχοποιηθεί αυτοί οι άνθρωποι…
Οι τελευταίες εικόνες από το ρέμα Καρατζά, από όπου προέρχεται το νερό που πίνει όλη η «πρό του Άθω» περιοχή, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές. Μια πρώτη «ανάγνωση» αυτών που βλέπουμε:
  • Τα κόκκινα-πορτοκαλί-κίτρινα οξείδια σιδήρου που χρωματίζουν τα νερά γύρω από τη γεωτεχνική γεώτρηση ΒΚ-05, μοιαζουν καταπληκτικά με προϊόντα όξινης απορροής. Ας εξηγήσει η εταιρεία από πού προέρχονται.
  • Μέσα στο ρέμα έχουν φτιάξει τέσσερα πρόχειρα φραγματάκια σαν αυτοσχέδια φίλτρα, σαν να θέλουν με πέτρες και χλωρά κλαδιά να συγκρατήσουν τα στερεά υλικά και να μη φύγουν στο ρέμα. Μάταιη η προσπάθεια βέβαια. Κόκκινο χρώμα, αραιωμένο, βλέπουμε και στα νερά του Ασπρόλακκα, αρκετά χαμηλότερα.
  • Τα νερά του ρέματος είναι αφρισμένα σα να έχει βάλει κάποιος μπουγάδα. Οι αφροί είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της εκτεταμένης χρήσης χημικών που γίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για τη στεγανοποίηση της νέας υπόγειας στοάς που διανοίγεται τώρα στις Σκουριές. Τα νερά που αντλούνται από εκεί φαίνεται ότι διοχετεύονται στην παλιά στοά της TVX και από εκεί καταλήγουν με την υπερχείλιση στο ρέμα Καρατζά. Αυτά τα νερά όμως δεν είναι καθαρά καθώς, κατά την εκτίμησή μας, είναι ανακατεμένα με το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, τους επιταχυντές πήξης του σκυροδέματος και διάφορα άλλα χημικά.
  • Ένας δρόμος διασχίζει την κοίτη του μη οριοθετημένου ρέματος Καρατζά για να περνάνε τα φορτηγά και οι μπουλντόζες της εταιρείας. Αυτό είναι σαφέστατα «τεχνικό έργο» και είναι προφανής η παραβίαση της απόφασης 1492/2013 του ΣτΕ που ορίζει ότι «πριν από τη διενέργεια οιασδήποτε επεμβάσεως στα ρέματα Καρατζάς Λάκκος και Λοτσάνικο, θα πρέπει να εγκριθεί ο καθορισμός των οριογραμμών τους από το αρμόδιο, κατά περίπτωση, όργανο» που στην περίπτωση των δασικών ρεμάτων στις Σκουριές είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η εταιρεία «ετοιμάζει» το ρέμα για να κατασκευάσει εκεί ένα φράγμα ύψους 150 μέτρων και να γεμίσει όλο το φαράγγι του με τα απόβλητα του μεταλλείου των Σκουριών. Όμως το φράγμα και ο χώρος απόθεσης αποβλήτων δεν έχουν ακόμα αδειοδοτηθεί, το ρέμα δεν έχει οριοθετηθεί με Προεδρικό Διάταγμα, κατά συνέπεια οποιαδήποτε εργασία μέσα στο ρέμα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
imag43Τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να συμβαίνει, τίποτα δεν είναι νόμιμο, τίποτα δεν είναι σύμφωνο με τους περιβαλλοντικούς όρους της ΚΥΑ 201745/2011. Αλλά το βουνό μας έχει αφεθεί στο έλεος μιας άπληστης εταιρείας με τη λογική του αποικιοκράτη κατακτητή, που θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα ελεγχθεί ποτέ από καμμιά κρατική υπηρεσία και ότι όλα της τα περιβαλλοντικά εγκλήματα θα είναι χωρίς συνέπειες. Οι υπηρεσίες αδρανούν ή σκόπιμα συγκαλύπτουν και η εταιρεία πληρώνει την αστυνομία και της δίνει διαταγές να μην επιτρέψει την πρόσβαση των πολιτών στους επίμαχους χώρους, για να μη διαπιστώσουν οι ίδιοι την καταστροφή που γίνεται και τις παρανομίες που συντελούνται. Για την παρακολούθηση της δράσης της εταιρείας, για την προσπάθειά τους να δουν και να πάρουν με προσωπικό κίνδυνο εικόνες σαν κι αυτές, με την ελπίδα να φτάσουν εκεί που πρέπει ώστε να σταματήσει το κακό που γίνεται, οι κάτοικοι αυτού του τόπου βαφτίστηκαν από την αστυνομία «εγκληματική οργάνωση» που πρέπει να εξαρθρωθεί για να βασιλεύσει η νομιμότητα. Ποια νομιμότητα και ποιοι τελικά είναι η εγκληματική οργάνωση;
Έχει πέσει πολύ χρήμα από την εταιρεία στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και η σιωπή γύρω από την υπόθεση Σκουριές/Ελληνικός Χρυσός είναι πλέον σχεδόν απόλυτη. Σχεδόν. Χθες το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-3, της ανοιχτής στην κοινωνία ΕΤ-3, έπαιξε τις εικόνες από το ρέμα με τους αφρούς και τα κόκκινα νερά.
Θαυμάστε πώς έχουν καταντήσει τον Κάκαβο …
Συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: