ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.14

Οι "ορδές" των κομμάτων ....και η Οικογενειακή-ιδιοκτησιακή αντίληψη για το Κράτος!

 
Μέσα στους -άγραφους- εσωτερικούς κανόνες εμπλοκής των "αγαρηνών" -και όχι μόνον- υπήρχε -παλιά- και ένας, που έδινε στους στρατιώτες  το "δικαίωμα" ....για λεηλασία(πλιάτσικο) τριών ημερών.
  Έτσι και τα κόμματα -κατ' αναλογίαν- όταν "καταλαμβάνουν" την εξουσίαν ....αισθάνονται ότι κέκτηνται τοιούτον -δια της εκλογής των- δικαίωμα ....τουθ' όπερ σημαίνει, ότι εφορμούν εις τον Δημόσιον κορβανάν  ....και τον ξετινάζουν!
Είναι ....το αντάλλαγμα για την "αφισοκόλληση", τις εκλογικές δαπάνες ....και για την ικανοποίηση των "υπεσχημένων ρουσφετολογιών" του κάθε κομματάρχη και κοματαρχίδη ....στο εκλογικό του σώμα ....αλλά και δια την επαύξησην -ιδέ μίζες- της περιουσίας των πολιτικών -κάθε χρώματος-  ....προς "κάλυψην" των δέκα  -τουλάχιστον- "επερχόμενων" γενεών ....της παρασιτικής τους φύτρας !
Είναι η τοποθέτηση στην δημόσια διοίκηση  ....σε "υψηλόβαθμες θέσεις",  των αποτυχημένων πολιτευτών ....αυτών δηλαδή που ο λαός  δεν εξέλεξε και τους απέρριψε ....ως ακατάλληλους για τα κοινά.
Η διαφορά μεταξύ του πλιάτσικου του εχθρικού στρατού  και του εσωτερικού των "πάσης αποχρώσεως κομματόσκυλων" ....είναι ότι στην πρώτη περίπτωση διαρκεί τρεις -συνήθως- ημέρες ....ενώ στην δεύτερη  της "κομματικής άλωσης" ....-διαρκεί- όσον και η παραμονή του κόμματος στην εξουσία ....παρατεινόμενη -φευ- κατά κανόνα -δια της "μεθόδου της "κομματο-αλαξοκωλίασης" .... των διακομματικών δηλαδή συμφερόντων  ....ισοβίως!
Έτσι μόνον μπορεί κανείς να κατανοήσει  ....την "συμπεριφορά" του συμπαθέστατου ....πλην αναξιοπρεπέστατου κ. Μιχάλη ....για όσα του "καταλογίζονται" διαχρονικά....

Κώστα, να τον χαίρεσαι τον "Καρντάση" σου!
Εμάς πάλι ...."χέσε μας και άφησέ μας" ....να βράζουμε στο "σκατόζουμο" που μας ρίξετε όλοι οι πολιτικοί ....όλων των κομμάτων ....όλων των αποχρώσεων!



Γ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: