ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.14

Μειοψηφία οι ευρωπαϊστές στην Ελλάδα (Μόνο ο Σαμαράς πήγε στην εκδήλωση για την ανάληψη της προεδρίας...)

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου.

Ισχνή μειοψηφία αποτελούν πια οι ευρωπαϊστές στην Ελλάδα αφού από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου μόνο ο Σαμάρας παραβρέθηκε στην φιέστα με τους ανθρώπους της γερμανικής Ευρώπης…
Με 21-23% που έχει η Νέα Δημοκρατία και 4-5 που έχει το ΠΑΣΟΚ είναι φανερό ότι ο Ευρωπαϊσμός είναι πια μειοψηφία στην Ελλάδα.
Ας θυμηθούμε ότι αυτά τα δυο κόμματα μας εβαλαν στην Ευρώπη χωρίς να μας ρωτήσουν αντλώντας νομιμοποίηση από το 80% που ελάμβαναν στις εκλογές. Αυτά τακόμματα δικαίως ταυτίστηκαν με τον ευρωπαϊσμό στην Ελλάδα.
Γύρισε ο καιρός και στην στροφή του τα δεδομένα άλλαξαν. Οι “σκεπτικοί για την Ευρώπη” έγιναν και γινονται καθημερινά περισσότεροι ενώ τα δυο αυτά κόμματα μολις που παιρνουν το 25% αθροιστικά στις δημοσκοπήσεις.
Με διαδηλώσεις πέριξ του Ζαππείου και με απίστευτη ταλαιπωρία που υφίστανται είναι φανερό ότι με την ευρωπαϊκή προεδρία δεν την χάρηκαν ιδιαίτερα οι πολίτες στην Αθήνα.
Ίσως μαλιστα να αγωνιούν! Είναι πιθανό η προεδρία να αναδείξει ξανά την ανικανότητα των Ελλήνων ευρωπαϊστών. Μετά την Ζαχαρη τον καπνό την φέτα την εθνική κυριαρχία ποιος ξέρει τι αλλού θα χάσουμε.
Τόσα και τόσα είδαν μεχρι τώρα τα μάτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: