ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.14

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Δικάζονται αύριο στην Ευελπίδων μέλη της Σπίθας που είχαν βρεθεί στον Υμηττό, τον Ιούλιο του 2013 για να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που πραγματοποιούσαν εκεί συμβολική διαμαρτυρία, κοντά στον πομπό του καναλιού, τον οποίο ενεργοποίησαν για λίγη ώρα. Μαζί τους παραπέμπονται για να δικαστούν  και μέλη άλλων κινημάτων καθώς και μια δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κάλυπτε το γεγονός.
 Η βία που ασκήθηκε από τη μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας και των ΜΑΤ που ανέβηκε στον Υμηττό για να «πατάξει», μια ειρηνική διαμαρτυρία, ήταν αδικαιολόγητη. Συνέλαβαν ακόμα και το δικηγόρο της Σπίθας όταν πήγε-ως εκ του νόμου εντεταλμένος-  να τους ζητήσει εξηγήσεις.
Απορία επίσης προξενούν και οι κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπονται και αποδίδονται ίδιες σε όλους: Απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη ασφάλειας αεροπλοϊας, και διακεκριμένων φθορών.
Οι συναγωνιστές δεν είναι τραμπούκοι.
Τραμπούκοι είναι όσοι προξενούν διακεκριμένες φθορές εναντίον της πατρίδας μας και κανένας νόμος, καμία δύναμη των ΜΑΤ δεν τους συλλαμβάνει.
Όλοι αύριο Παρασκευή  στη Ευελπίδων (Κτίριο 3 Αίθουσα 8) για να συμπαρασταθούμε στους αγωνιστές και τους συναγωνιστές μας.
 ΣΠΙΘΑ, 9.1.2014
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: