ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.14

Καμμένος: Ο Σαμαράς έχει υποσχεθεί πλήρη ασυλία στον Παπανδρέου και το σύστημα του ΠΑΣΟΚ

Τις απόψεις του για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κατέθεσε, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο Π. Καμμένος υποστήριξε πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει υποσχεθεί πλήρη ασυλία τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και σε ολόκληρο το σύστημα του ΠΑΣΟΚ, και κατήγγειλε ότι οι τράπεζες χειραγωγούν ολόκληρο το πολιτικό παιχνίδι με τις ενέργειές τους.

Αναφέρθηκε μάλιστα στα πρωτοσέλιδα των «καθεστωτικών» εφημερίδων, που είναι γεμάτα από διαφημιστικές καταχωρίσεις τραπεζών, των ίδιων τραπεζών που τις χρηματοδοτούν για να υπάρχουν και να παρέχουν την «αντιπληροφόρηση», όπως τη χαρακτήρισε, κάνοντας λόγο για «τρομοκρατία» από την πλευρά των τραπεζών.

«Μέχρι και μπλογκ ανύπαρκτα κάποιων φασιστοειδών χρηματοδοτούνται για να βρίζουν την αντιπολίτευση από το ΤΤ», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αναφέρθηκε ακόμα στην υπόθεση Γριβέα, που σημείωσε ότι δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά «διακομματικό στήσιμο», ενώ εκτίμησε πως η χώρα μας χρησιμοποιείται ως «πυροκροτητής» για να παραδοθεί ολόκληρη η Ευρώπη στην ηγεμονία του Βερολίνου και των τραπεζιτών, με την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και την παραχώρηση όλων των εξουσιών στο Βερολίνο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: