ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.1.14

O ύποπτος ρόλος Προβόπουλου


 Ευθύνες ΤτΕ/Προβόπουλου για το σκάνδαλο του ΤΤ

Σεισμό στο τραπεζικό σύστημα προκαλεί το πόρισμα της Εισαγγελέως διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς κορυφαία τραπεζικά στελέχη αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες και ο φόβος πιθανών διώξεων παραλύει όλο το σύστημα έγκρισης-χορήγησης δανείων. Ερωτηματικά εγείρονται τώρα για τη στάση της ΤτΕ, η οποία δεν παρενέβη εγκαίρως, ενώ είχε συγκεντρώσει στοιχεία για το σκάνδαλο των παράνομων χρηματοδοτήσεων, που αξιοποιήθηακν τελικά από τις εισαγγελικές αρχές.
Το πόρισμα εμπλέκει ακόμα και τη διευθύνουσα σύμβουλο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου, καθώς και την υφιστάμενη διοίκηση του ΤΤ υπό τον Χάρη Σιγανό.
Το ογκώδες πόρισμα επιρρίπτει ευθύνες για επισφαλείς χρηματοδοτήσεις στην κ. Σακελλαρίου η οποία διετέλεσε head risk officer λαμβάνοντας μέρος στις επιτροπές αναδιάρθρωσης δανείων και σε αρκετές εγκριτικές διαδικασίες. Ομως  ρόλος  ήταν επουσιώδης  και αφορά μόνον ενα δδάνειο μικρου ποσού.
Τα στοιχεία όμως στα οποία βασίστηκε το πόρισμα εκπορεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, γεγονός που εγείρει εύλογα ερωτηματικά για τον ρόλο του Γιώργου Προβόπουλου, ο οποίος αν και επικεφαλής της εποπτεύουσας αρχής δεν κινήθηκε εγκαίρως σε καμία υπόθεση, με αποτέλεσμα το ΤΤ, η Αγροτική Τράπεζα, η FB Bank και η Proton Bank να οδηγηθούν "στα βράχια".
Καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνουν ότι ζήτημα Προβόπουλου θα τεθεί τόσο από τους κατηγορούμενος όσο από τα κοινοβουλευτικά κόμματα καθώς υποστηρίζουν ότι η απραξία του και η έλλειψη βούλησης για την ουσιαστική εποπτεία της αγοράς είναι οι αιτίες που προκάλεσαν την κατάρρευση τραπεζών και την επιβάρυνση του Δημοσίου.

 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: