ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.09

ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ!

«Αποδέχομαι την πρόταση για επανεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας». Με τη λιτή αυτή δήλωση ο Κάρολος Παπούλιας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραμείνει για μια δεύτερη θητεία στην Προεδρία.

Πιστεύουμε ότι η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για τα συμφέροντα της πατρίδας και του έθνους, δεδομένων των πατριωτικών θέσεων που διαχρονικά εκφράζει στα εθνικά μας θέματα ο Πρόεδρος Παπούλιας. Είμαστε σίγουροι ότι, στις κρίσιμες εξελίξεις που έρχονται σε κυπριακό, ελληνοτουρκικά, σκοπιανό, λαθρομετανάστευση κλπ, ο Πρόεδρος Παπούλιας θα είναι μία φωνή που θα ακούγεται δυνατά, όσο κι αν από εδώ και στο εξής θα δέχεται πιέσεις από το Γιωργάκη για να μην τοποθετείται στα εθνικά.

Ο πιο λυπημένος άνθρωπος από τη δήλωση του Κ. Παπούλια, είναι σίγουρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ... Την Παρασκευή στη Βουλή, είπε ότι "στηρίζουμε τον Παπούλια, αν βεβαίως το αποδεχτεί ο ίδιος", δείχνοντας ότι θα προτιμούσε να βγάλει από τη μέση τον Παπούλια. Άλλωστε ο Γ. Παπανδρέου ποτέ δεν συμπαθούσε τον Κάρολο Παπούλια, αφού οι πατριωτικές θέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν συμβαδίζουν με τις ενδοτικές του σημερινού πρωθυπουργού.

Ε, λοιπόν, πάρτε το απόφαση, κ. Παπανδρέου... Ο Παπούλιας θα είναι μπροστά σας και για δεύτερη θητεία... Και οι εθνικές υποχωρήσεις που σχεδιάζατε, γίνονται ευτυχώς πιο δύσκολες...
patriotikos logos

Δεν υπάρχουν σχόλια: