ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.09

2.725 ευρώ ο μέσος μισθός δημοσίου υπαλλήλου. Το ποσόν των 18,8 δισ. ευρώ δαπανά το κράτος κάθε χρόνο μόνο για τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων!

2.725 ευρώ ο μέσος μισθός δημοσίου υπαλλήλου.


Το ποσόν των 18,8 δισ. ευρώ δαπανά το κράτος κάθε χρόνο μόνο για τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων!
Αυτό αποκάλυψε στη Βουλή, στην προ ημερών ομιλία του επί του Προϋπολογισμού, ο βουλευτής κ. Ν. Αλευράς, ο οποίος παρέθεσε απλώς τα στοιχεία που αναφέρονται στην εισηγητική έκθεση και βέβαια δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθούν.

Όπως αναφέρει λοιπόν η εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού του 2010, οι δημόσιοι υπάλληλοι στη χώρα μας ανέρχονται σε 511.913.
Βέβαια, ούτε και εδώ, όπως αναφέρει ο κ. Αλευράς, μπορούν να συμφωνήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, αφού το υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες ότι είναι 550.000.

Εμείς όμως, διευκρίνισε ο βουλευτής, θα μείνουμε σ` αυτό που λέει η εισηγητική έκθεση. Οπότε έχουμε 18,8 δισ. ευρώ που είναι οι μισθοί, δια 511.913, που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Το πηλίκον που βγαίνει , δηλαδή ....2.725 ευρώ, αντιπροσωπεύει τον μέσο μισθό που παίρνουν κάθε μήνα οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι!

Στον αριθμό των 18,8 δισ. ευρώ περιλαμβάνονται: - Επιδόματα ταχύτερης και αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων, που ανέρχεται σε 46 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
- Επίδομα φυσιολογικού τοκετού 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο
- Αποζημιώσεις και λοιπές παροχές 45 εκατ. τον χρόνο.
Να σημειωθεί ότι στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το νούμερο αυτό δείχνει ότι ο μέσος δημόσιος υπάλληλος στη χώρα μας είναι καλοπληρωμένος και φυσικά σε πολύ καλύτερη μοίρα από τον δυστυχή ιδιωτικό υπάλληλο , που είναι επί ξύλου κρεμάμενος, ζει με την αγωνία αν θα καταφέρει να έχει δουλειά μέχρι να βγει στη σύνταξη και αν τελικά θα πάρει σύνταξη όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και βέβαια αμείβεται με λιγότερο από τα μισά από αυτά που παίρνει ο δημόσιος υπάλληλος.

Σίγουρα τα στοιχεία του Προϋπολογισμού που ανέδειξε ο κ. Αλευράς είναι πολύ σημαντικά και οδηγούν σε γόνιμες σκέψεις. Αποκαλύπτουν όμως και πράγματα που καλό είναι να γνωρίζουμε.

Γιατί εάν ο μέσος μηνιαίος μισθός του δημοσίου υπαλλήλου είναι 2.725 ευρώ, όπως αποκαλύπτεται, τότε δεν έχουμε απλώς εργαζομένους δύο ταχυτήτων, αλλά κυριολεκτικά πατρικίους και πληβείους!
politis

Δεν υπάρχουν σχόλια: