ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.09

ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ : το αποτελεσματικότερο μέτρο κατά της αισχροκέρδειας.


Να θεσπιστεί δείκτης ακρίβειας ο οποίος θα εξάγεται από τις τιμές μιας λίστας η οποία θα περιλαμβάνει μόνο τα είδη και τις υπηρεσίες βασικής ανάγκης. Ο δείκτης αυτός θα λαμβάνεται υπόψιν, μαζί με τον γενικό δείκτη πληθωρισμού, στον υπολογισμό του ποσοστού αύξησης που θα πρέπει να παίρνει ο βασικός μισθός κάθε χρόνο, με ποσοστό επιρροής μεγαλύτερο από αυτό του γενικού δείκτη πληθωρισμού.

Δεν μπορεί, κυρίες και κύριοι, το ποσοστό αύξησης, στον βασικό μισθό, να το καθορίζει ο πληθωρισμός, όταν η ακρίβεια είναι δέκα και είκοσι φορές μεγαλύτερη από αυτόν. Δεν μπορεί η αγορά να μας έχει ταράξει στις αυξήσεις και η κυβέρνηση να μην μετράει την ακρίβεια που προκαλείται. Είναι κοινό μυστικό (ο κόσμος το’χει τούμπανο κι’αυτοί κρυφό καμάρι) ότι όλα τα παιχνίδια αισχροκέρδειας υποστηρίζονται από τον γενικό δείκτη πληθωρισμού. Με την εισαγωγή, όμως, του δείκτη αυτού στο σύστημα, θα το σκέπτονται πολύ οι επιχειρηματίες, πόση αύξηση θα κάνουν στις τιμές των αγαθών βασικής ανάγκης, διότι κάθε αύξηση θα έχει επιπτώσεις και στους ίδιους, αφού θα επηρεάζει, άμεσα, τον δείκτη ακρίβειας.

Εάν αυτό το σύστημα εφαρμοζόταν, ευθύς εξ’αρχής, με την είσοδο του Ευρώ στη χώρα μας δεν θα φθάναμε στην σημερινή απαράδεχτη κατάσταση, μέσα σε επτά χρόνια, το κόστος ζωής να έχει αυξηθεί κατά 250% και ο βασικός μισθός μόνο κατά 20%. Δεν θα φθάναμε στο σημείο όπου το πολιτικό σύστημα της ελεύθερης οικονομίας σε ένα δημοκρατικά οργανωμένο κράτος, να μετατραπεί σε σύστημα ανεξέλεγκτης ασυδοσίας και αισχροκέρδειας του εμπορικού κόσμου των καρτέλ, όπου με εναρμοσμένες πρακτικές τιμολόγησης, λεηλατούνται τα εισοδήματα των καταναλωτών.

Το μέτρο αυτό εγγυάται την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την κατάργηση όλων των μηχανισμών ακρίβειας και αισχροκέρδειας, μια για πάντα. Επειδή όμως ταράζει τα νερά του καθεστώτος, των κερδοσκοπικών οργανώσεων και της οικονομίας της φούσκας, οι εκπρόσωποι των οποίων έχουν μεγάλη επιρροή στην οικονομική πολιτική που ασκεί κάθε κυβέρνηση, η μόνη λύση για να μπορεί να εφαρμοστεί, είναι, να το ζητήσει ο λαός με δική του πρωτοβουλία. Και όταν λέμε ο λαός δεν εννοούμε φυσικά όλον τον κόσμο, διότι υπάρχουν δυστυχώς, μέχρι και μικροεπιχειρηματίες (μαγαζάτορες) που παίζουν το παιχνίδι των αυξήσεων και των δανείων χωρίς να καταλαβαίνουν ότι δουλεύουν για άλλους και οι ίδιοι οδηγούνται στην υπερχρέωση και την χρεωκοπία. Εννοούμε, όλους τους καταναλωτές που τα εισοδήματά τους δεν τους επιτρέπουν να κάνουν μια αξιοπρεπή ζωή και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν καλύπτουν ούτε καν τα πάγια έξοδα της οικογένειας.

Η διαδικασία για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι απλή: ένα κλικ στην δημοσκόπηση που διεξάγεται (ανώνυμα) στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

www.kratosdikaiou.gr

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις που δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Σχόλια θετικά, αρνητικά όλα δεκτά. Καλές γιορτές !

Βασίλης Αϊβάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: