ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.09

Ο εφιάλτης της γης ή όνειρο χειμερινής νύχτας;






Η κόντρα των πλούσιων και φτωχών στην Κοπεγχάγη μαίνεται. Αποσύρονται οι G77 - Kίνα, μια ομάδα φτωχών και αναπτυσσόμενων χωρών, αφού διαπιστώνουν πως η προεδρεύουσα Δανία εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς προς όφελος κάποιων χωρών. Παραιτείται η προεδρεύουσα της συνόδου Υπουργός Περιβάλλοντος της Δανίας, αφού κατάφερε να τα αμφισβητηθούν οι προθέσεις της από όλους εκτός από ΗΠΑ και Βρετανία. Και πως να μην είναι έτσι αφού πριν καλά - καλά ξεκινήσει η σύνοδος είχαν διαρρεύσει τα τελικά πορίσματα που ήταν ευνοϊκά μόνο για τις πολιτικές των Ομπάμα και Μπράουν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συλλαμβάνουν εκατοντάδες διαδηλωτές - ακτιβιστές που αντιδρούν στο διαφαινόμενο στημένο αποτέλεσμα που μάλλον θα οδηγήσει σε αρνητικότερη, μετά Κιότο, κατάσταση, χωρίς δεσμεύσεις από τις πλούσιες χώρες και με αδυναμία των φτωχών και πολυπληθέστερων να ασκήσουν αποτελεσματική πίεση.

Ο Τσάβες κατηγορεί ότι άν αντί για τον πλανήτη κινδύνευαν οι Τράπεζες, οι πλούσιες χώρες θα τις είχαν σώσει.

Η αρχική ανησυχία για την έκβαση της συνόδου έχει μετατραπεί σε βεβαιότητα πλέον για την αναπόφευκτη αποτυχία της.

Κάπου εδώ υπάρχει παρέμβαση της Σοσιαλιστικής διεθνούς με την αισιόδοξη άποψη του Προέδρου της κ. Παπανδρέου: «Σε μια δύσκολη στιγμή διαπραγματεύσεων στην Κοπεγχάγη, θέλουμε η Σοσιαλιστική Διεθνής να παίξει καταλυτικό ρόλο, γιατί γεφυρώνουμε τις παραδοσιακές ομάδες που βρίσκονται στον ΟΗΕ, καθώς στους κόλπους μας έχουμε μέλη και από τις αναπτυσσόμενες και από τις φτωχότερες και από τις ανεπτυγμένες χώρες, που συμφωνούμε σε μια κοινή πορεία και γι' αυτό ακριβώς μπορούμε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη εμπιστοσύνη που λείπει αυτές τις μέρες, μεταξύ των κρατών - μελών που βρίσκονται στην Κοπεγχάγη γι' αυτό το μεγάλο θέμα της κλιματικής αλλαγής».

Αν ήταν ταινία, θα επιλέγαμε το εξής χάπυ εντ:

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύεται ο συνεκτικός κρίκος της Διάσκεψης και αναγορεύεται Οικολογικός Πρόεδρος του Πλανήτη (τίτλος που του αποδίδεται λόγω των επιτυχημένων προσπαθειών που κατέβαλλε και διέσωσε την Κοπεγχάγη αλλά και την Γη (που παραμένει πράσινη).

Σε αναγνώριση δε των προσπαθειών του, οι ηγετιδες χώρες ασκούν πιέσεις στους οίκους Fitch, Standard & Poor's κλπ που διορθώνουν τις λανθασμένες προβλέψεις τους για την ανθούσα πλέον Ελληνική Οικονομία. Όλοι διαπιστώνουν πως η διαφθορά είναι όρος άγνωστος για την Ελληνική κοινωνία και τα χαμηλότοκα δάνεια πέφτουν βροχή στην Ελλάδα της ανάπτυξης και της 'κονόμας.

Δεν κατάλαβα πότε ακριβώς είχα σταματήσει να χτυπώ πλήκτα και με πήρε ο ύπνος. Ούτε μπόρεσα να καταλάβω τι είναι πρόβλεψη (εφιαλτική) και τι όνειρο κουρασμένου και απογοητευμένου μπλόγκερ. Πολύ περισσότερο δεν κατάλαβα πως χώρεσαν οι Γκρουέφσκι και Ερντογάν, με φουστανέλλες αμφότεροι, να κάνουν υπόκλιση στην Ελληνική σημαία.

Ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: