ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.09

ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ....ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ....

ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία μιας ακόμα ανάρτησης σχετικής με τις επώνυμες καταγγελίες του κυρίου Νομικού Ι. αλλά μετά από τις αναγγελλόμενες προθέσεις του κυρίου Πρωθυπουργού και την προτεραιότητα την οποία έδωσε για την πάταξη της διαφθοράς θεωρήσαμε σωστό να ανεβάσουμε την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην οποία "παρελαύνει" με ονοματεπώνυμο ο "ανθός" της δημόσιας ζωής . Ονοματεπώνυμα ηθικών και ανήθικων ικανών και ανικάνων αδιάφθορων και διεφθαρμένων .
Κύριε Πρωθυπουργέ η πρόταση σας για την σύσταση εξεταστικών επιτροπών της Βουλής για την διερεύνηση υποθέσεων που είχαν εμπλακεί πολιτικά πρόσωπα ή κρατικοί υπάλληλοι , αν και από τον νόμο έχουν παραγραφεί τα τυχόν αδικήματα ,ΕΣΕΙΣ θέσατε την πρόταση για να ικανοποιησετε το λαϊκό αίσθημα ώστε να του αποκολλήσετε την βαθιά του, περί ατιμωρησίας των πολιτικών και κρατικών προσώπων άποψη . Και τα καταγγελθέντα της παρούσης ανάρτησης μπορεί να έχουν παραγραφεί αλλά τα "πρόσωπα" τα οποία συμμετείχαν σε αξιόποινες πράξεις , σήμερα έρχονται ως "τιμητές" αλλά και ως ηθικολόγοι και κατέχουν αξιώματα ,ως και ακόμη αποβλέπουν να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο.
Scan 0002

Δεν υπάρχουν σχόλια: