ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.12.09

«Καμμένη γη» στο Λιμενικό, σύμφωνα με τον Χρυσοχοϊδη.ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ


lathro-181209-2-sΟικτρή και απογοητευτική εμφάνισε την εικόνα του Λιμενικού Σώματος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη Τύπου.

Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεκάδες λιμενικοί υπηρετούν σε λιμεναρχεία της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και της Στυλίδας ξεπερνώντας τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων, τη στιγμή που «στενάζουν» από έλλειψη προσωπικού λιμεναρχεία ευαίσθητων περιοχών όπως της Μυτιλήνης, της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας που έχουν σοβαρά προβλήματα με την λαθρομετανάστευση.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, κατέκρινε επίσης το γεγονός ότι ούτε ένας διαγωνισμός δεν προκηρύχθηκε όταν εκατομμύρια ευρώ έμεναν παγωμένα σε αναξιοποίητους κωδικούς προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ πρόσθεσε ότι την ίδια στιγμή δεκάδες επιχειρησιακά μέσα ακόμα και πλωτά και εναέρια μέσα του Λιμενικού είχαν καθηλωθεί λόγω βλαβών. Για παράδειγμα ο υπουργός αναφέρθηκε σ' έναν κωδικό με 5 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν μόλις 4.100 ευρώ. Η προθεσμία του κωδικού λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2009.

Για την αποστρατεία Λ. Φερούση

Σε επισήμανση του Atticapress.gr ότι η Ιταλία κατά δεκάδες επιστρέφει τους λαθρομετανάστες που διακινήθηκαν λάθρα με πλοία της γραμμής από την Πάτρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης αρκέστηκε να δηλώσει ότι: το φαινόμενο έχει μειωθεί σημαντικά. Ο υπουργός δήλωσε επίσης ότι δεν είχε λάβει γνώση της επιστολής που του απέστειλε ο πρόσφατα αποστρατευθής υποναύαρχος Λ.Σ. Ελευθέριος Φερούσης.

Για την ιστορία ο κ. Φερούσης στην επιστολή του μεταξύ άλλων καταγγέλλει την πρώην αλλά και την νυν στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού ότι γνώριζαν όλα τα προβλήματα που στιγμάτισαν το Λιμεναρχείο της Πάτρας, με την λειτουργία κυκλώματος δουλεμπόρων λιμενικών. Αναφέρει επίσης ότι ο πρώην υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας, παρουσία του τέως Αρχηγού Λ.Σ. Θεόδωρου Ρετζεπέρη, του ζήτησε να αλλάξει στοιχεία της ΕΔΕ που οι ίδιοι του ανέθεσαν να κάνει για το κύκλωμα της Πάτρας και επειδή ο ίδιος αρνήθηκε, τον οδήγησαν στην αποστρατεία.

Επιστολή Λ. Φερούση (pdf)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ώρα είναι να μου πει κι' εμένα ο κ. Χρυσοχοίδης ότι δεν έλαβε καμμία μου επιστολή - διαμαρτυρία.....

Τελικά τι γίνεται;

Και τώρα υπάρχουν "ποντίκια" που καταπίνουν τις καταγγελίες πολιτών;

Ας μας απαντήσει ο κ. Υπουργός.

καπ. Γιάννης Εμμ.Νομικός