ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.09

3.200.000 ευρώ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του ΚΚΕ (Κόμμα Κομμουνιστικής Εκμετάλλευσης)

Χάραξαν βαθιά το δρόμο τους.
Εχθροί των εργαζομένων και της τυπογραφίας.
Επικίνδυνο εργαλείο σε βάρος του κλάδου... Υπάρχουν πολλοί τρόποι να «σκοτώνει» κανείς (Οσκαρ Ουάιλντ).

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/oikonomiko/prom/20080707%20%C5%C4%20...%20%D3%FD%EC%E2%E1%F3%E7%2019448%209.7.2008%20%D4%D5%D0%CF%C5%CA%C4%CF%D4%C9%CA%C7.pdf (κλικ εδώ)

Συνάδελφοι, κάντε κλικ στο link και διαβάστε προσεκτικά. Διαβάστε πως οι κόκκινοι καπιταλιστές του κκε πατάνε τους συναδέλφους και ξεκληρίζουν την Ελληνική Τυπογραφία με τις κομματικές γνωριμίες και τα τσιράκια τους (όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους).
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ
Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ


Ένα κόμμα που είναι στη βουλή όπως το ΚΚΕ και που ψηφίζει νόμους, είναι παράλογο και παράνομο να έχει δικές του επιχειρήσεις. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός.

Φοβούνται την ιδεολογική αντιπαράθεση!!!
ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΥΣ...
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...

Αγώνες στα όρια της ύπνωσης@typoekdotikh&kke.gr
Είναι μέγιστος οπορτουνισμός να εγκαλείς την κοινωνία γιατί δεν κουνιέται, όταν είσαι ανάμεσα σ' αυτούς που καλλιεργούν τον ύπνο. Μετά μιλάς για κατασκευασμένη συναίνεση - από ποιους άραγε - και στο τέλος καλείς σε αγώνες που δεν θα έρχονται σε αντίθεση με αυτό που ήδη έχεις χαρακτηρίσει συνείδηση σε ύπνωση.

Κίνημα Τυπογράφων

Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: