ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.09

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ......ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ "ΣΑΛΤΑΔΟΡΩΝ" ΤΥΠΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"???


Σήμερα που είχαμε ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων ,είχαμε δύο σοβαρά θέμα που αν ήταν μια κανονική μέρα στο τομέα της ενημέρωσης θα είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και θα είχαν κυριαρχήσει άλλα όχι επισκιάσει την άλλη ειδησιογραφία....

Η πρώτη είναι πολύ ανθρώπινη...με πολιτικό σασπένς . Ενας 28 χρονος συνεργάτης του υπουργού Χρυσοχοίδη ....πέφτει απο τον 7ο όροφο του υπουργείο ! Ταυτόχρονα τυγχάνει να είναι και γιός εισαγγελέα επίσης με υπερβολική δημοσιότητα λόγω των υποθέσεων που είχε χειριστεί με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις! ( Υποκλοπές Vodafone)

Φαίνεται να στάθηκε τυχερός και απο τις πληροφορίες που υπάρχουν μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά και ενδεχόμενα προβλήματα στην σωματική τους ακεραιότητα...Και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τον καθένα...

Απ την άλλη όμως έχουμε μια σειρά απο διαρροές φήμες, τι οδήγησε το νέο αυτό άνθρωπο να "σαλτάρει" απο τον 7ο όροφο του υπουργείου . Αιτία ήταν το πτυχίο που δεν είχε πάρει απο την νομική, λένε ή φήμες ,αλλά είχε ωστόσο σχέση η παρουσία του στον υπουργό και το υπουργείο με τις νομικές συμβουλές!

Το "ψέμα" στους γονείς τους ...το σημείωμα που άφησε ...αλλά και ο χώρος που αποφάσισε να πραγματοποίησει το απονενοημένο διάβημα!

Ολα αυτά δεν πείθουν ...και δείχνουν οτι η συσκότιση σε τέτοιες υποθέσεις είναι το πρώτο μέλημα και απο τις επιπτώσεις στον ίδιο τον άνθρωπο!

Αλλά σε καμιά περίπτωση μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα ..Δηλαδή την υπόθεση Ζαχόπουλου....γιατί γίνονται και τέτοιες συγκρίσεις!

Ομως το θέμα θέλει ψάξιμο, γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο απλή και ανθρώπινη ιστορία!

Άλλα και το άλλο θέμα που επίσης έσκασε σήμερα είναι πάλι παράπλευρο προς το ίδιο υπουργείο!

Γιος αστυνομικού και η 19 χρονη φίλη του ...δέχονται επίθεση σε περιοχή της Βουλιαγμένης ...Το αυτοκίνητο καίγεται ...η κοπέλα απήχθει και βρίσκεται το μεσημέρι μετά απο τηλεφώνημα που κάνει η ίδια στους γονείς της!

Τι να πει κανείς, τι να υποθέσει...συμπτώσεις!
Ελλαδα είμαστε! Η χώρα του απρόβλεπτου...και του όλως τυχαία!

Παπατζηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: