ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.09

ΑΣΤΟΧΗ "ΤΡΙΠΛΑ" ΣΑΜΑΡΑ....ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ...ΝΑΙ!! ΑΛΛΑ !!! ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ


Υπό "όρους" η πρόταση Παπανδρέου για την σύσταση εξεταστικών επιτροπών οι οποίες θα εξετάσουν ευθύνες υπουργών για σκάνδαλα τα οποία έχουν ταλανίσει την πολιτική και τον πολιτικό κόσμο παρόλο που οι υποθέσεις αυτές έχουν παραγραφεί.
Ο Αρχηγός της ΝΔ όσον αφορά την πρόταση Παπανδρέου ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι τον βρίσκει σύμφωνο ..... ΑΝ ο Πρωθυπουργός ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ από την διερεύνηση του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ την περίοδο του 1999 η οποία εάν διαλευκανθεί πλήρως και εις βάθος ...
....ΤΟΤΕ αρχής γενομένης αυτού ,θα συμφωνήσει να διερευνηθούν και όποιες άλλες υποθέσεις οι οποίες όμως θα εκτιμηθούν ώστε να οδηγηθούν προς διερεύνηση.
=====================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η δήλωση ΣΑΜΑΡΑ χωρίς πολλές περιστροφές κρίνεται άστοχη. Και αυτό γιατί ακυρώνει την κατά δήλωση διάθεση του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συνδράμει θετικά προς τον περιορισμό της διαφθοράς αφού βάζει ταπεινούς όρους ,οι οποίοι αν μη τι άλλο αποτελούν τροχοπέδη προς επίτευξη του σκοπού.
Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η κίνηση - αντιπρόταση Σαμαρά είναι για να αποδώσει επικοινωνιακά τα "ίσα" αφού η πρόταση για διαλεύκανση του "σκανδάλου χρηματιστήριο" το οποίο έγινε επί ημερών κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ... ίσως ΑΚΥΡΏΣΕΙ και την διάθεση του Πρωθυπουργού να δώσει καίριο χτύπημα έστω και αν έχουν παραγραφεί ποινικά τα αδικήματα των τέως Υπουργών ....στην αδιαφάνεια και στην σιγουριά των πολιτικών που κρύβονται πίσω από των προστάτη νόμο έκτρωμα περί ευθύνης υπουργών.
Δίκοπο μαχαίρι για τον κύριο Σαμαρά η αντιπρόταση του αυτή.
Εάν ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τελικά αποδεχθεί την πρόταση ΣΑΜΑΡΑ τότε όλοι εμείς θα είμαστε σίγουροι για την διάθεση του στο να αποδοθεί τουλάχιστον η ηθική ικανοποίηση στο κοινό λαϊκό αίσθημα, αλλά και ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να σταματήσει τον κατήφορο της πολιτικής ζωής, αποδίδοντας ηθική δικαιοσύνη ξεπερνώντας τα εσκαμμένα και την συνήθη τακτική της πολιτικής παραπλάνηση των πολιτών.

Όσο για τον ΣΑΜΑΡΑ θα είμαστε πλέον σίγουροι ότι είναι άλλος ένας πολιτικάντης που δεν έχει την διάθεση να ΔΩΣΕΙ στον λαό την ικανοποίηση ότι είναι κυρίαρχος .
Πρωθυπουργέ ιδού η Ρόδος ..... ιδού και το πήδημα!!!!
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: