ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.09

Μαζί για το κλίμα


16 Δεκεμβρίου 2009

Είμαστε πολλοί. Ας γίνουμε περισσότεροι

Είμαστε στην Κοπεγχάγη. Αντιπροσωπεία του WWF Ελλάς και της Greenpeace παρακολουθεί και παρεμβαίνει στις ομολογουμένως δύσκολες και επίπονες διαπραγματεύσεις.

Ευτυχώς έχουμε τη δική σας στήριξη.

Μέχρι στιγμής, 62.000 συμπολίτες μας έχουν υπογράψει την έκκληση υπέρ μιας καλής συμφωνίας. Συνεχίζουμε μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, την τελευταία ημέρα των διαπραγματεύσεων.

Μην χάνετε χρόνο. Προωθήστε το παρόν μήνυμα σε φίλους και γνωστούς. Μπορούμε να γίνουμε ακόμα περισσότεροι και να ζητήσουμε ακόμα περισσότερα από την Ελληνική Πολιτεία.

Μην ξεχνάτε ότι η Κοπεγχάγη είναι ο βασικός, αλλά όχι ο μοναδικός σταθμός στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής. Με την υπογραφή σας βάζουμε γερά θεμέλια για την ευόδωση των προσπαθειών μας στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Δες εδώ τι άλλο μπορείς να κάνεις και μείνε μαζί μας για το κλίμα!


Εντός της Κοπεγχάγης – διαπραγματεύσεις και παρασκήνιο

Καθώς ήδη βρισκόμαστε στην τελευταία, πιο κρίσιμη, εβδομάδα της Διάσκεψης της Κοπεγχάγης, είναι φανερό ότι τη λύση θα πρέπει να δώσουν οι ηγέτες των χωρών που από την Τρίτη το βράδυ καταφτάνουν στην πρωτεύουσα της Δανίας. Δυστυχώς, τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε ελάχιστη πρόοδος από τις αντιπροσωπείες και πλέον θα χρειαστεί να ληφθούν γενναίες αποφάσεις στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο εκπροσώπησης κάθε χώρας.

Δύο χρόνια μετά τον Οδικό Χάρτη του Μπαλί και μόλις 3 ημέρες πριν την ολοκλήρωση της Συνόδου της Κοπεγχάγης, ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία στα βασικά ζητήματα της νέας συνθήκης, δηλαδή στους νέους στόχους μείωσης των εκπομπών για τα ανεπτυγμένα κράτη, στο ύψος της κλιματικής χρηματοδότησης και στον νομικά δεσμευτικό χαρακτήρα της νέας συμφωνίας. Παρά την καθυστέρηση όμως, τίποτα δεν έχει χαθεί οριστικά, αφού υπάρχει χρόνος, αρκεί οι ηγέτες των χωρών να συμφωνήσουν τώρα σε μία δίκαιη, φιλόδοξη και νομικά δεσμευτική συμφωνία που θα γλιτώσει τον πλανήτ η από το κλιματικό χάος.

Μέσα από το blog του ‘Μαζί για το Κλίμα’ έχετε την ευκαιρία, όλες αυτές τις ημέρες, να παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση όλες τις εξελίξεις στην Κοπεγχάγη, καθώς και την «επιβράβευση» με το ‘Απολίθωμα της Ημέρας’ των χωρών με τη χειρότερη συμπεριφορά στις κλιματικές διαπραγματεύσεις.

Ήσασταν μαζί μας από την αρχή της εκστρατείας και μας βοηθήσατε με την υποστήριξη σας. Μείνετε μαζί μας έως τις τελευταίες κρίσιμες ημέρες της Κοπεγχάγης!

Για το ‘Μαζί για το Κλίμα’
Αχιλλέας και Δημήτρης


Δεν υπάρχουν σχόλια: