ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.09

Σε Ισραηλινά χέρια ο Ηρακλής

Σε πλήρη συμφωνία με επιχειρηματία εβραϊκής καταγωγής φέρεται να ήρθε ο Αντώνης Ρέμος.Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις στις 31/12/09.Όλα πλέον δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν και η συμφωνία προβλέπει τη σταδιακή παραχώρηση ενός σημαντικού ποσοστού των μετοχών στον επιχειρηματία, με τον Ρέμο να παραμένει πρόεδρος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Πάντως, ο Ερασιτέχνης ζήτησε με επιστολή του την επιτάχυνση των διαδικασιών: «Το ΔΣ του ΓΣ Ηρακλής εκφράζει την έντονη ανησυχία του, αναφορικά με τη χρονίζουσα παρά τις προβλεπόμενες διατάξεις εκ του καταστατικού και του νόμου έλλειψη συλλογικής διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ Ηρακλής. Θεωρούμε ότι ο τρόπος διοίκησης που έχει επιλεγεί από αυτήν έχει οδηγήσει σε εκφυλιστικά φαινόμενα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της.Καλούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, όπως αυτή εκπροσωπείται, εφόσον έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, να επιταχύνει τις διαδικασίες ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της. Απευθύνουμε μήνυμα προς πάντες και δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε αμέτοχοι διότι κύριο μέλημά μας είναι η «επόμενη μέρα» να έχει συγκεκριμένους στόχους που θα οδηγήσουν τον Ηρακλή στην κορυφή και όχι απλά να «εξασφαλιστούν» κάποιοι.Στο μεσοδιάστημα η ΠΑΕ οφείλει να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά θέματα, φροντίζοντας για την ενίσχυσή της με ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν άμεσα. Καλεί επίσης την ΠΑΕ έστω και την ύστατη στιγμή με τις ανάλογες κινήσεις να άρει την πολιτική των διαχωριστικών γραμμών μέσα στην οικογένεια του Ηρακλή. Ο ΓΣ Ηρακλής δηλώνει προς όλους ότι είναι εδώ!».
Δικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: