ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.09

Για να μη τρελαθούμε τελείως ...

Διαβάζω ότι από 1η Ιανουαρίου πρέπει να μαζεύουμε όλες τις αποδείξεις για κάθε τι που πληρώνουμε έτσι ώστε να μειώσουμε το φορολογητέο εισόδημά μας και να βοηθήσουμε το κράτος το εισπράξει περισσότερο ΦΠΑ.
.
Με άλλα λόγια :
.
1. Πρέπει να βρώ υδραυλικό που να έρθει να φτιάξει το καζανάκι και να κόψει απόδειξη. Αυτός που θα κάνει συντήρηση στον καυστήρα, πρέπει να μπορεί να κόψει απόδειξη.
2. Πρέπει να ζητήσω απόδειξη από το γιατρό ... εδώ κι αν θέλει θάρρος. Αν το βρώ, γνωρίζω ότι θα πληρώσω πολλά περισσότερα και δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να σκέφτομαι τα δημοσιονομικά την ώρα που είμαι άρρωστος.
3. Πρέπει να ζητήσω αποδείξεις για τα 5 ευρώ που ξοδεύουν τα παιδιά μου κάθε μέρα στο κυλικείο του σχολείου
4. Πρέπει να ζητήσω αποδείξεις για τα χρήματα που κάθε τρεις και λίγο πληρώνω μαύρα για τις εκδρομές,επισκέψεις σε θέατρα κλπ των παιδιών στο σχολείο.
5. Πρέπει να μου εξηγήσει ο κ. υπουργός ποιος θα μου δώσει αποδείξεις για τα 50 ευρώ που ξοδεύω κάθε Σάββατο στη λαική. Πως θα πάρω απόδειξη για το λάδι της χρονιάς, τα ξύλα και το τυρί που αγοράζω στο χωριό ?
6. Πρέπει να μου εξηγήσει αν οι αποδείξεις των 11 ευρώ που πληρώνω κάθε μέρα στα διόδια για να πάω από την Κόρινθο στην Αθήνα στη δουλειά μου περιλαμβάνονται.
7. Πρέπει να ψωνίζω από περίπτερα της επαρχίας που μπορούν να εκδώσουν αποδείξεις για τα τσιγάρα, τις εφημερίδες, τις σοκολάτες και τα παγωτά των παιδιών που αγοράζω κάθε μέρα.
8. Πρέπει να αντιμετωπίζω καθημερινά το δίλημμα : να ζητήσω απόδειξη ή να πληρώσω λιγότερα όπως μου προτείνει ο κουρέας, ο μαγαζάτορας, ο οδοντίατρος κλπ.
9. Τα χρήματα που πληρώνω στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, στην ύδρευση κλπ θα αφαιρούνται από το μικτό φορολογητέο εισόδημα ?
10. Πρέπει να βρω τρόπο να διαχειριστεί η οικογένεια ένα τεράστιο όγκο αποδείξεων όλο το χρόνο σαν να πρόκειται για επιχείρηση. Σε αυτή τη περίπτωση γιατί να μη μπορώ να έχω ένα οικογενειακό βιβλίο εσόδων-εξόδων και να μπορώ να φορολογούμαι βάση όλων των εξόδων που κάνω αφού είμαι μισθωτός και δεν μπορώ να κλέψω.
11. Πως ένας συνταξιούχος μπορεί να διαχειριστεί τον όγκο των αποδείξεων και γιατί πρέπει να μπει στις σχετικές διαδικασίες όταν έχει αποδεδειγμένο μοναδικό εισόδημα μία σύνταξη και τίποτα άλλο ?

Οπως λένε οι περισσότεροι πολίτες : αν η δουλειά του υπουργού είναι να αυξάνει το φόρο στα τσιγάρα και να αυξάνει το συντελεστή φορολόγησης σε αυτούς που δεν κλέβουν, τότε ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι υπουργός οικονομικών. Για τα δύσκολα τον θέλουμε ...

Ως αποκλειστικά μισθωτός και αναπόφευκτα έντιμος φορολογούμενος που έχει ήδη πληρώσει την έκτακτη εισφορά, θα κάνω κάτι απλό. Αν κληθώ να πληρώσω περισσότερους φόρους θα φροντίσω να καταναλώσω λιγότερα. Επειδή όλοι οι μισθωτοί θα καταναλώσουμε λιγότερα, πως θα δούμε ανάπτυξη ? Πως θα αυξηθούν οι εισπράξεις ΦΠΑ όταν πέσει η κατανάλωση ? Πως θα αυξηθεί ο τζίρος όταν παγώνουν τα δημόσια έργα για έξι μήνες ?

Γνωρίζει ο κ. υπουργός και οι υπηρεσίες του γνωρίζουν ποιοι φοροδιαφεύγουν και πως. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Με φορολογία στα τσιγάρα και το πετρέλαιο δεν λύνονται τα προβλήματα. Με εκποίηση κερδοφόρων δημόσιων επιχειρήσεων που βουλιάζουν εξαιτίας των πολιτικών κακοδιαχείρησης κάποιων ανίκανων διορισμένων, δεν μαζεύεις χρήματα αλλά στερείς πηγές πόρων.
Αγ.Γεωργιος

2 σχόλια:

xazopouli είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
xazopouli είπε...

Και ποιο ειναι το προβλημα σου φιλε μου, δεν καταλαβαινω. Ολοι οσοι αναφέρεις ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να κοβουν αποδείξεις. Πλην των αγροτων, οταν πωλούν τα ΔΙΚΑ τους προιοντα.

Το ζητημα ειναι... ολοι αυτοι ως σημερα, ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

Αν πιστευεις παλι οτο ως τωρα, οταν εσυ δεν επαιρνες αποδειξη, "γλιτωνες" τον φπα, σε πληροφορω οτι ως τωρα, ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ.

Βοηθουσες την παραοικονομια (παρεπιπτόντως τον φπα στον επαιρναν ουτως η αλλως με φουσκωμενους λογαριασμους και τιμες), τον φπα τον γλιτωναν ΑΥΤΟΙ οι ιδιοι, οι οποιοι γλιτωναν σαφως και τον φορο εισοδηματος καθως ετσι ΔΕΝ δηλωναν στην εφορια τιποτα, με αποτελεσμα να φορολογεισαι εσυ ολο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ για να βγαλεις τα καστανα απ την φωτια...

Αν κατσεις να σκεφτεις τι καταναλώνεις ως καταναλωνεις, τι κερδη αποφερεις σ ολους αυτους απο τους οποιους καταναλωνεις, τι φορους πληρωνεις εσυ και τι φορους (ως προς την δικη σου καταναλωση και μονο) γλιτωνουν ολοι αυτοι, ισως δεις τα πραγματα διαφορετικα.

Θα δεις δηλαδη ποσα πολλα πληρωνουν ΠΟΣΟ λιγοι, σε σχεση με τα ποσα γλιτωνουν ΠΟΣΟ πολλοι.

Να μη πιασουμε φυσικα και το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

Αυτο ακριβως ειναι το ΜΑΡΑΖΙ της Ελλαδας σημερα.

Εκτος αν ΑΝΗΚΕΙΣ σε μια απ αυτες τις κατηγοριες...