ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.09

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?? ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΞΕΦΥΓΕ"?? Ή ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ "ΜΟΥΓΚΑΣ"??

Ο ΤΙΤΛΟΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣΨ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη συνομωσία; Ποιοι επιθυμούν αποκλειστικό πρωταγωνιστή στη διεθνή πολιτική τον Ερντογάν;

Ο ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ.... ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΟΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΟΥΓΚΑ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΤΑ "ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"??????????????
ΕΥΓΕ GEORGE!!!!

====================================================================
Διαβάστε ...... αυτό που δεν έκαναν ποτέ οι "συντηρητικοί" δεξιοί το έκαναν οι προοδευτικοί και τρομάρα τους "σοσιαλιστές" της κυβέρνησης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
ΝΤΡΟΠΗ!!!!
====================================================================

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ GOLDSTONE REPORT ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
Κανείς Έλληνας διπλωμάτης δεν μπορεί να εξηγήσει τη στροφή 180 μοιρών της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υπερψήφισε την έκθεση Goldstone με 114 ψήφους, 18 ενάντιους (μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Γερμανία, Ιταλία…) και 44 αποχές (!).

Κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει τις εντολές της ελληνικής κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου και του αναπληρωτή ΥΠΕΞ κ. Δημήτρη Δρούτσα, ώστε η χώρα μας να εγκαταλείψει για πρώτη φορά την Παλαιστινιακή υπόθεση και να τείνει «χέρι» βοήθειας στις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι αυτή η «στροφή» της Ελλάδας δεν συνέβη ούτε επί δεξιάς. Μάλιστα, τόνιζαν ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου για αυτή την πρωτοφανή στάση της Ελλάδας, αλλά και θα έχει τις «συνέπειες» στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελλάδας στον Αραβικό κόσμο και τη Μέση Ανατολή.

Φυσικά, η Τουρκία συντάχθηκε με την πλειοψηφία των μελών του ΟΗΕ και καταδίκασε το Ισραήλ…

Μήπως ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρωθυπουργός της χώρας οφείλει μια απλή εξήγηση στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια ψηφοφόρους, φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ;

Για την ώρα, αναμένοντας επίσημες διευκρινήσεις, δεν συνεχίζουμε….

Αλλά δεν ξεχνάμε… κι ανησυχούμε σφοδρά αν αναλογιστούμε τα δημόσια συγχαρητήρια που έχουν δοθεί στον κ. Δημήτρη Δρούτσα για τη συνεισφορά του στην υπερψήφιση του σχεδίου Ανάν.

Κύριε Δρούτσα, οφείλεις εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…

Σχετικό: UN vote overwhelmingly supports Goldstone report

Το άρθρο από τον ΣΤΟΧΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2 σχόλια:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΟΝ...ΟΗΕ

Ανώνυμος είπε...

Otan grafeiw gia "pasolia", h oi alloi .....gia toyw alloyw eisai pisv kai bauia nyxtvmenow.
To kako exei oloyw maw arpajei, ftaime h oxi giati den mphke kanenaw klefthw mesa kai toyw dromoyw kala toyw jeroyn oloi emaw poiow maw svzei? mhpvw h metajy maw sxesh misoyw toyw trofodotei??lev mhpvw oi Ellhnew me th dixonoia eferan sth xvra toyw exuroyw???