ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.12.09

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΑΡΕΔΩΔΕ Η AL SALECH, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!!


Κώμα-Κόμμα-Κομωδώ
Τριήμερο εντατικό σεμινάριο, με τίτλο "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ", παρέδωσε στα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Βαρδινογιάννη, του Πολίτη Κόκαλη και του Πολίτη Γιαννακόπουλου, τη περασμένη βδομάδα και οπωσδήποτε πριν από τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, η συναγωνίστρια της Μπεζεντάκου, Afrodity Al Salech, διαπιστευμένη αντιτρομολάγνα παρά Σπύρο Βούγια.

Το σεμινάριο το παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα κατ' αρχήν, όλα τα ανώτατα στελέχη του Υπουργείου των προστατών και φυσικά, σύσσωμη η πολιτική και η ένστολη ηγεσία των προστατών. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας, το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και υποβάλλονται σωρηδόν νέες αιτήσεις, από τα χαμηλόβαθμα στελέχη που φιλοδοξούν να ψηλώσουν και να γίνουν προστάτες σε πολίτισσες. Λόγω του πλούσιου φωτοβιντιακού υλικού, εμφανώς ξεσηκώθηκαν και τα υπόλοιπα των υπουργείων και έχουμε πλέον το νέο κίνημα "Al Salech" σαν δευτερεύουσα ιδεολογία και κατοικία του βαθέως ΠΑΣΟΚ.
Λόγω της τεράστιας επιτυχίας, ο Τζέφρι-Τζορτζ σκέφτεται (πότε-πότε) πολύ σοβαρά, να αξιοποιήσει και δεύτερη θηλυκιά στελεχάρα του Βούγια, για να καλυφθούν οι ανάγκες της αυξημένης ζήτησης για το νέο κίνημα.
Το σύνθημα "Δώστε τη
Salech στο λαό" θα κυριαχεί τις επόμενες μέρες!!!!!
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: